2777
2789
عنوان

نظر بدید

99 بازدید | 25 پست

دوستان بین این پرندگان پیشنهاد شما کدوم هست

قناری

مرغ عشق

مینا

عروس هلندی

طوطی برزیلی

اگر دارید خوبی وبدی هاش بگید

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

طوطی برزیلی زیاد جیغ میکشه

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

طوطی برزیلی زیاد جیغ میکشه

رام و دستی هست؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مینا

خودم پت شاپ دارم و پرورش دهنده و فروشنده انواع پتم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
رام و دستی هست؟

معمولیه

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

عروس هلندی

از جوجه بود داشتید ؟

چه مدت طول میکشه حرف زدن یاد بگیره؟

حتما باید جفت داشته باشه ؟

هر جا میرید با خودتون میبرید؟

راست میگن طوطی برزیلی خیلی سر و صدا میکنه مرغ عشقم هم زود میمیره خیلی ضعیف.به نظر من عروس هلندی بهتر ...

از جوجه بود داشتید ؟

چه مدت طول میکشه حرف زدن یاد بگیره؟

حتما باید جفت داشته باشه ؟

هر جا میرید با خودتون میبرید

از جوجه بود داشتید ؟ چه مدت طول میکشه حرف زدن یاد بگیره؟حتما باید جفت داشته باشه ؟هر جا میرید با خود ...

ندارم ولی چندتا از آشناها دارن خیلی تو بورسه

تنها اوست که می ماند.زندگی هنوز هم زیبایی خودش را دارد

طوطی برزیلی هم زیاد جیغ میکشه هم زیاد گاز میگیره ما یکی داشتیم تمام سیمای خونمونو با نوکش تیکه تیکه ...

چه جالب ،انگار طوطی برزیلی زیاد با خونه سازگار نیست icon

ندارم ولی چندتا از آشناها دارن خیلی تو بورسه

من خودم مینا داشتم ،خیلی کثیف کار هست ،ولی قشنگ صحبت میکنه ،ولی نوک میزنه

مرغ عشق هم داشتم امروز فوت کرد ،۸ سال رفیقم بود

خیلی عشق بود همه جا باهام بود ،باهوش بود ،ارتباط عمیقی داشتم باهاش ،تو خونه هم رها بود

الان شک کردم بین مرغ عشق و عروس هلندی