2777
2789
عنوان

نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 25 پست
از جوجه بود داشتید ؟چه مدت طول میکشه حرف زدن یاد بگیره؟حتما باید جفت داشته باشه ؟هر جا میرید با خودت ...

آره از زمانی که یک هفته ای بود خریدمش اما خیلی باید وقتی کوچیکه مواظبت کنین ازش وگرنه میمیره آخه اگر هم بزرگش رو بگیرین باهاتون زیاد رفیق نمیشه.

حدود ۶ تا ۷ ماهش که بود دیگه یاد گرفته بود سلام و اینا رو میگفت.

نه حتما نیاز به جفت ندارن.

آره همه جا میبرم چون تنها از ترس سکته میکنن اما وقت هایی که میخوام برم بیرون و نیم ساعت یا یک ساعته برگردم تلوزیون رو روشن میزارم و برق ها ؛ رو میرم و زودم میام.

ندارم ولی چندتا از آشناها دارن خیلی تو بورسه

من یه نفر اطرافم عروس هلندی داره ،ولی نه صحبت میکنه ،مجبور شدند براش جفت بگیرند خیلی جیغ میزد ،البته احساس میکنم باهاش خوب رفتار نمیشه

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره از زمانی که یک هفته ای بود خریدمش اما خیلی باید وقتی کوچیکه مواظبت کنین ازش وگرنه میمیره آخه اگر ...

آروم هست یا جیغ میزنه ؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

گرینچیکیا بلبل خرما یا اهوازی گوش سفید میگن

اینا چی هستن؟icon

نه خیلی آروم حرف میزنه مثلا سلام ، بیا ، بای بایاینا رو خودم بهش یاد دادم خیلی هم خوب میگه اما اصلا ...

خیلی ممنونم ،چه خوب ،پس به تربیت و نوع رفتار برمیگرده

خدا براتون حفظش کنه

خیلی ممنونم ،چه خوب ،پس به تربیت و نوع رفتار برمیگرده خدا براتون حفظش کنه

خواهش میکنم عزیزدلمم ؛ بله خیلی مهمه که باهاش زا مهربونی رفتار بشه مثلا نازش کردن و اینا.

مرسی از دعای قشنگت مهربون♥️

اولی یه نژاد طوطی دومی هم بلبل سرچ کن

ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزدلمم ؛ بله خیلی مهمه که باهاش زا مهربونی رفتار بشه مثلا نازش کردن و اینا.مرسی از دعا ...

icon