2777
2789
عنوان

کنکوریا

193 بازدید | 29 پست

میشه بگین چه نمراتی دقیقق تراز5000میاره میدونم تراز کمیه ولی میترسم حتی 5000نیارم

5000هزار نهایی رو میگم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

آخه نمیشه که دقیق گفت تراز بستگی به سطح آزمون و نمره بقیه هم داره

تقریبی هم نمیشه گفت؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقریبی هم نمیشه گفت؟

ببین تقریب میخوای برو ببین نمرات سال قبل اگه توی گوگل هست چه ترازی حدودا داده

دیگه باید نمونه کارنامه توی گوگل باشه

ولی روی همونا هم خیلی حساب باز نکن چون به خیلی شرایط بستگی داره

ببین تقریب میخوای برو ببین نمرات سال قبل اگه توی گوگل هست چه ترازی حدودا داده دیگه باید نمونه کارنام ...

پارسال یکی از فامیلامون دارم ولی اون سهمیه داشت نمیدونم سهمیه کمک کرد بهش یا نه ولی تماممم نمراتش10_10/5 بود یه پنجو یه هفتم داشت 5595بهش داد

پارسال یکی از فامیلامون دارم ولی اون سهمیه داشت نمیدونم سهمیه کمک کرد بهش یا نه ولی تماممم نمراتش10_ ...

حقیقتا نمیدونم سهمیه توی نهایی تاثیر داره یا نه من دوساله از کنکور دور بودم ولی خب با این نمرات چه ترازی گرفته خدایی

رشتت چیه؟

حقیقتا نمیدونم سهمیه توی نهایی تاثیر داره یا نه من دوساله از کنکور دور بودم ولی خب با این نمرات چه ت ...

انسانی

میترسم من نتونم 5000بیارم💔

انسانی میترسم من نتونم 5000بیارم💔

ببین بهترین کار اینه که نمونه کارنامه ببینی توی گوگل هست احتمالا

ولی خب بهتر از اون اینه اصلا فکر نمره و تراز رو نکنی تمرکزت رو بندازی روی درست و امتحانت دیگه هر چی بخواد بشه مطمئن باش اون موقع نتیجه بهتری میده بهت

پشت کنکوری سیسی؟

ببین بهترین کار اینه که نمونه کارنامه ببینی توی گوگل هست احتمالا ولی خب بهتر از اون اینه اصلا فکر نم ...

نه دوازدهمم

استرس نداشته باش اصلا فقط بخوننهایی هم میشه نمره گرفت اگه بخونی

امسال بخاطر شرایط واقعا نمیتونم تو نهایی نمره خوبی بگیرم امیدم کنکوره

یعنی واسه کنکور آماده تری؟معمولا کنکور سخت تره که سهمیه داری؟

اره چون میتونم منابع فرهنگیانو عالی بزنم که تراز کلمو یکم ببره بالا

بله پنج درصد دارم

کنکور فرهنگیان جدا شده؟

امسال ادغام شده