2777
2789
عنوان

کرم ریختن

276 بازدید | 28 پست

هیچوقت درک نکردمکسایی رو که جلوی شوهر بقیه خودشیرینی میکنن..

رفتیم مهمانی طبق روال معمول مهمانی ها داشتن راجب قیمت وجنگ وفلان صحبت میکردن..همسرم گفت فلان میوه شده کیلویی اینقدر..

دیدم خانم صاحب خونه برگشت روبه من گفت وای حالا فلان میوه رونخورین به شوهرت فشار نیار که بخره من اصلا ازتابستون نذاشتم میوه گرون بخره عزیزم درکش کن..حالا شوهر خودش یه ساعت داشت راجب گرونی میگفت..😐..

دوباره دیدم همسرم میخواست یه عکس از طبیعتی که رفته بودیم نشون دوستش بده بگه اینجا رفته بودیم وخاطره میگفت .. به من گفت که خانم گوشی روبازکن برام..براش باز کردم دیدم دوباره زن شروع کرد وای مگه رمز گوشی رونداری؟؟من وشوهرم ازوقتی ازدواج کردیم اثر انگشت هم دیگه رو داریم رو گوشی ..چه چیز مخفی قرار داشته باشیم؟؟

منم جواب دادم عزیزم من هروقت همسرمبخواد گوشی رو بهش میدم وهمسرم خداروشکر این مدلی نیست..

دوباره بحث رسید به جنگ...هرحرفی من میزدم تاییدش رو ازشوهرم میگرفت😐.میگفتم آره دبشب صدا اومد میگفن آقای فلانی راست میگه؟؟؟ آقای فلانی شماهم موافقی؟؟

بهش گفتم عزیزم مگه دارم از خودم حرف درمیارم که دنبال صحت ودروغش میگردی..؟؟؟

یعنی کرم میریخت فراووووون..

همسرم ودوستش ۱۵ساله رفیقن..خانم هم ازشوهر من بزرگتره وبچه داره..یعتی اگه به خاطررفاقتشون نبود همونجا میزدم زیر گوشش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا زنا کرم میریزن خیلی هاشون حالا برو تو محل کار و اینا را ببین کاریش نمیشه کرد

محل کارم دیدم واقعا...یعتی یه جوری با مرد گرم میگرفتن تو فک میکردی داداشش..

وای آقای فلانی صبحت بخیر چه خبر؟؟؟..حالم ازشون به هم میخوره...

محل کارم دیدم واقعا...یعتی یه جوری با مرد گرم میگرفتن تو فک میکردی داداشش..وای آقای فلانی صبحت بخیر ...

اره همچین جانم جانم میکنن و عشوه میان عوضی ها که حد نداره

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

پیک می هستن بعضی ها ،ولی یکبار که تنها شدی بهش بگو فلانی من خیلی مناسب نمیبینم این رفتارت .

کلا دلش میخواد جلوی همسرم بهش ثابت کنه من خوب نیستم..

من محجبه ام و مدام به ساق دست وروسری وحجابم گیر میداد..رنگ لباسات اصلا همخونی نداره...

حالا جالبش اینجاست هرکی تو آشناها میخواد خرید کنه ازمن نظر میپرسه..

اره همچین جانم جانم میکنن و عشوه میان عوضی ها که حد نداره

مسئول امور مالیمون اومده بود..دیدم رفتن یه گوشه دفتر مدیریت یک ساعت جیک توجیک هم حرف زدن..

ببین یعنی یکم نهایت ده سانت اینا فاصله داشتن..هردو هم متاهل ....همش میگفتم طفلک زن این مرده...طفلک شوهر این زن..

کلا دلش میخواد جلوی همسرم بهش ثابت کنه من خوب نیستم..من محجبه ام و مدام به ساق دست وروسری وحجابم گیر ...

اگه دیر به دیر همدیگه را میبینید که هیچ شما هممثل خودش یه جکری حوابش را بده ،مثلا وقتی شوهراتون دارن صحبت میکنن اون وسط حرف میاد یچی میپرونه بهت ،شما هم بگو این بحث ها مردونه ست خوبه ما دخالت نکنیم ،

ولی اگه قرار زود به زود همدیگه را ببینید ،بنظرم وجود این آدم سمی را از بین ببره