2777
2789
عنوان

کرم ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
همسرم هم متوجه شده ..بهش گفتم با دوستش بیرون قرار بزاره ازاین به بعد تنها ببینش

کم کم همونم حذفش کن، البته اگر فکر میکنی که زنه میتونه روی شوهرش تاثیر بذاره..

هیچوقت درک نکردم کسایی که زندگی رو برای خودشون و همجنسشون سختتر میکنن:)

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دیر به دیر همدیگه را میبینید که هیچ شما هممثل خودش یه جکری حوابش را بده ،مثلا وقتی شوهراتون دار ...

میدونم دردش چیه..

این خانم مشکل کمبود توجه داره..

همسرم میگه مدام دعوا دارن دوستش بهش گفته..چندباری میگه جلوی خودم داشت بازنش تلفنی بحث میکرد..

شوهرش عصبی وبهش محبت نمیکنه ..این خانمه هم مدام دنبال جلبت توجه میگرده

میدونم دردش چیه..این خانم مشکل کمبود توجه داره..همسرم میگه مدام دعوا دارن دوستش بهش گفته..چندباری می ...

درک میکنم منتها بدترین حالت اونجاست که شوهر هم بخواد دنبال تایید همچین خانم هایی باشه ولی با همسر خودش مخالفت کنه توی جمع و مهمونی ها

درک میکنم منتها بدترین حالت اونجاست که شوهر هم بخواد دنبال تایید همچین خانم هایی باشه ولی با همسر خو ...

همسرم با بله وخیر جوابش رو میدادولی من بازم اذیت میشدم..

❤️❤️❤️❤️❤️

دقیقا جاری دارم که همچین تایپی هست و همش دنبال خراب کردن من تو جمع هست ببین مومن هم هستا بگم قصد بد و کثیف داره نه ولی کلا ذاتش خرابه و قصدش تخریب زن های سطح بالاتر از خودشه حالا چه از لحاظ شعور چه زیبایی

زن های حسود خیلی خطرناکن

مسئول امور مالیمون اومده بود..دیدم رفتن یه گوشه دفتر مدیریت یک ساعت جیک توجیک هم حرف زدن..ببین یعنی ...

آره میدونم چی میگی خیلی باهم صمیمی هستن منم اکسم با همکاراش جانم جانم میکرد پشت گوشی و شوخی میکزد .میدونم چقدد فساد توشه

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

دقیقا جاری دارم که همچین تایپی هست و همش دنبال خراب کردن من تو جمع هست ببین مومن هم هستا بگم قصد بد ...

دقیقا...من تواطرافیانم فقط این خانم رودیدم..

اصولا زن های این مدلی به قول شما یا حسودن یا ازسربی بندوباریشون ..

دفعه اول که دیدمش همش ازم میپرسید باهم دعوا هم میکنید؟؟دعوا میکنید درچه حد؟؟؟سرچی؟؟تومقصری یا اون؟؟

گفتم هرزن وشوهری دعوا دارن ولی دیگه حالا جزئیاتش خصوصی..

ناگفته نماند شوهرش خیلی مقصره صبح تا شب سرکار ..حتی خرید خونه هم انجام نمیده میگه وقت نمیکنم ..فقط به زن پول میده ..دریغ از ذره ای عشق ومحبت..هرچندکه دلیل نمیشه خانماینجوری رفتار کنه