2777
2789
عنوان

کیا شرایطشون مثه من بود باردار شدن

402 بازدید | 18 پست

سلام دوران نامزدی زیاد قرص اورژانسی استفاده کردم یه بارم عمدا سقط کردم تو نامزدی...ب خاطر اون قرصا شک ب تخمدانام وارد میشه کارکردش بهم میریزه دیر ب دیر پریود میشم وتخمکم ظعیف...یازده پری رفتم سو نو یک تخمک یازده داشتم فقط یعنی خوب میشم من ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا تو نامزدی رابطه کامل داشتین؟قرص به مدت طولانی خوردن ضرر داره.الانم درمان و ادامه بده جواب می ...

خودم خیلی پشیمونم سنم کم بود حالیم نمی شد ب کسی نمی گفتم راهنمایی کنه

منم یه بار سقط کردم اوایل ازدواج چون بچه نمی خواستیم و شرایط نداشتیم. هنوزم شرایط نداریم ولی دلم بچه میخواد. رفتم سونو دادم گفت همه چیت طبیعی هست حالا نمیدونم بعدا به مشکل بربخورم یا نه. ایشالا زودتر به رویاهات برسی گلم 

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   
خودم خیلی پشیمونم سنم کم بود حالیم نمی شد ب کسی نمی گفتم راهنمایی کنه

مثل من رابطه ککامل داشتی؟ من که کاملا دختربودم  دکترگفت چون بهداشت  رعایت نکردی باردارشدی

سقط درزمان عقد ؟

آره من شانزده سالگی ازدواج کردم چندماه بعدش باردارشدم ب کسی نگفتم رفتم دکتر شرایطشو گفتم بهم قرض میزوپروستول داد خیلیم درد کشیدم انداختم یه ماهو پانزده روزه بود الانم ده ماهه اقدامم بیست سالمه

مثل من رابطه ککامل داشتی؟ من که کاملا دختربودم  دکترگفت چون بهداشت  رعایت نکردی باردارشدی

آره رابطم کامل بود خیلی پشیمانم و انداختمش شما نگهش داشین یا سقط کردین