2777
2789
عنوان

کاربر ensanbashimm

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 102 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ایشون میشناسم ولی شما نمیشناسم تاپیک هم خوندم مشخص شما قصدت چی هست که با اسم یک کاربری جدید اومد ...

با یه کاربری دیگه اومدی داری از خودت دفاع میکنی. طرز صحیت کردن و نگارش این نامرد رو من میشناسم.

با یه کاربری دیگه اومدی داری از خودت دفاع میکنی. طرز صحیت کردن و نگارش این نامرد رو من میشناسم.

چون گفتم میشناسمشون باهام در ارتباط هست جریان شماهم گفت بهم ،شما کلا مشکل دارین انگار حرفی دارین بیاین داخل تاپیک هام با کاربری اصلی خودتون بیاین و تاپیک هام بازه

من هدفم این بود به همنوعانم بگم مراقب باشید زود اعتماد نکنید . من دو سه بار بهش پیام دادم گفتم مشکل دارم دیگه خودش مرتب پیام میداد و پیگیری میکرد. خیلی عجله اش از طرف صاحب مشکل هم بیشتر هست چنان هول میده به سمت جلو که خودت هم نفهمی چطوری تا تهش رفتی

خانوووم چرا منو صدا زدین؟؟؟من شما رو میشناسم ؟؟؟

من تمامی تبادل نظرهای این نامرد رو سرچ کردم چندیدن نفر رو دیدم باهاش تبادل نظر داشتن چند نفر رو تک کردم. ولی واقعا چطوری مجازی اعتماد کردین؟؟ آدم حضوری هم نمیتونه اعتماد کنه به کسی؟ این که دیگه خدا علاف و بیکارش کرده توی سایت زنونه... خدا میدونه نیتش چیه. توی همون چند روز به من پیام میداد و به نوعی گزارش کار میخواست انگار عجله اش از من هم بیشتر بود...

من هدفم این بود به همنوعانم بگم مراقب باشید زود اعتماد نکنید . من دو سه بار بهش پیام دادم گفتم مشکل ...

به شما گفته که برین باخانواده تون بحرفین ،اتفاقا پیام هاتون اسکرینش فرستاده ،شما چه معنا داره از یک مرد غریبه بخواین بهتون دلداری بده ؟ شما خیانت دیدین بعد ازیشون خودتون خواستین دلداری بده بهتون

وکیل ها وقت سرخاروندن ندارن که پاشن بیان نی نی سایت

اون وکیل خیالی بوده جدیش نگیرین ضمنا اینجا رو هم جدی نگیرین با هیچکس هم صمیمی نشین و درخوایت دوستی قیول نکنین

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

آخه چطور اینجا به مردا اعتماد میکنید

اونم مردایی که عضو نی نی سایت میشن

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

پشمام جدیفکر میکردم از محدود کاربرای مرد بدرد بخور اینجا باشه ، اینم توزرد از اب درومد کههه

اسکرین شات ها رو دیدید؟ من حرف بدی توش ندیدم

در ضمن خانم استارتر اول درخواست دادنا

بعدم ایشون نوشتن که وکیل نیستم

من هیج جا نگفتم وکیل هستم !!! اونم ک شما میگین چون شدید عصبی بودین و شما از من خواستی دلداری تون بدم ...

چرا حاشا میکنید جناب؟

بارها شده گفتید وکیل هستید و توی امضاتون هم زده بودید "حضورم در هر پرونده ای باخت نداشته" که الآن پاک کردید اما اسکرینش رو من دارم.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

توي امضاش زده وكيل نيستمولي نميدونم هدفش چيه از فعاليت اينجا

تازه زده

حدودا یک هفته پیش توی امضاش زده بود "توی هیچ پرونده ای شکر خدا باخت نداشتم" خب این یعنی چی؟! جز وکیل کی توی پرونده هست و میگه باخت نداشته؟😁

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"