بچه های نی نی سایتی حواستون به این کاربر باشه اسن داره همه رو تشویق به طلاق میکنه به اسم وکیل. اسمی که به من هم از خودش داد شاهین عزیزی اصل رو زدم اصلا سابقه وکالت نداره. یا اسم خودش هست ولی میگه وکیلم که وکیل نیست یا از اسم یکی دیگه داره سواستفاده میکنه. حواستون به خودتون باشه من یه پیام دادم بهش پیام دوم باهام پسرخاله شد عکس خونه و وسایلی که خریده بود رو سریع برام فرستاد
با یه کاربری دیگه اومدی داری از خودت دفاع میکنی. طرز صحیت کردن و نگارش این نامرد رو من میشناسم.
چون گفتم میشناسمشون باهام در ارتباط هست جریان شماهم گفت بهم ،شما کلا مشکل دارین انگار حرفی دارین بیاین داخل تاپیک هام با کاربری اصلی خودتون بیاین و تاپیک هام بازه
من هدفم این بود به همنوعانم بگم مراقب باشید زود اعتماد نکنید . من دو سه بار بهش پیام دادم گفتم مشکل دارم دیگه خودش مرتب پیام میداد و پیگیری میکرد. خیلی عجله اش از طرف صاحب مشکل هم بیشتر هست چنان هول میده به سمت جلو که خودت هم نفهمی چطوری تا تهش رفتی
من تمامی تبادل نظرهای این نامرد رو سرچ کردم چندیدن نفر رو دیدم باهاش تبادل نظر داشتن چند نفر رو تک کردم. ولی واقعا چطوری مجازی اعتماد کردین؟؟ آدم حضوری هم نمیتونه اعتماد کنه به کسی؟ این که دیگه خدا علاف و بیکارش کرده توی سایت زنونه... خدا میدونه نیتش چیه. توی همون چند روز به من پیام میداد و به نوعی گزارش کار میخواست انگار عجله اش از من هم بیشتر بود...
۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود