2777
2789
عنوان

خواستگار

186 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

من خواستگار میاد استرس میگیرم جواب رد میدم. حس میکنم امادگی ندارم و باید کلی کار انجام بدم برم دکتر پوست و دندانپزشک و باشگاه و... ببینم خواستگاری پسندیده و جدیه جواب رد میدم.همیشه دارم همین کارو میکنم و خیلی از اقایان خوب جواب منفی دادم

محبت میکنید راهنمایی کنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم تو حس میکنی کامل نیستی و باید ایت کارارو کنی تا اماده بشی ولی اشتباه میکنی موردای خاصی نیست و سری انجام میشه همشون و میتونی برسی کنی موردا رو

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

آره همه اش فکر میکنم یه ایرادی توی ظاهرم هست و بعدا ممکنه اونا منو نپسندن

وا خب پسندیدند که اومدن خواستگاری

البته منم خیلی خود کم بینی دارم حس میکنم اصلا در حد هیچ کس نیستم خیلی پایین ترم😐😐😑😑

وطن فروش های مادر فروش نه تو تاپیکم بیاید نه ریپ بزنید چون قشنگ میشورمتون میندازم تون جلو آفتاب😉

بنظرم تو حس میکنی کامل نیستی و باید ایت کارارو کنی تا اماده بشی ولی اشتباه میکنی موردای خاصی نیست و ...

ممنون گلم،من سالهاست دارم اینطور میکنم مخصوصا با خواستگار غریبه،خودم زود جواب منفی میدم

ممنون گلم،من سالهاست دارم اینطور میکنم مخصوصا با خواستگار غریبه،خودم زود جواب منفی میدم

خوب اشتباه میکنی برو ۱ هفته ای این کارارو انجام بده و همه خاستگارارو بسنج تا دیر نشده

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

وا خب پسندیدند که اومدن خواستگاری البته منم خیلی خود کم بینی دارم حس میکنم اصلا در حد هیچ کس نیستم ...

دقیقا من اینطورم .خودم پیشدستی میکنم جواب رد میدم .بعد هیچ اقدامی هم نمیکنم مثلا برای باشگاه و...فقط میدونم استرسه