2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 37 پست
خوب اشتباه میکنی برو ۱ هفته ای این کارارو انجام بده و همه خاستگارارو بسنج تا دیر نشده

ممنون فدات،سنم بالا رفته حس میکنم دیگه داره نگران کننده میشه این رفتارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هیچکس کامل نیست

به این کارایی ک میگی تو یکسال هم میشه رسیدگی کرد

خودت رو باور کن

و روی اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن و البته سلامتیت

مورد های واقعا خوب رو الکی رد نکن بهشون فرصت آشنایی بده

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

گلم استرس یچیز طبیعیه برا خیلی از دخترا پیش اومده،اما اینکه همه خواستگاراتو سراین موضوع بخوای رد کنی کار اشتباهیه،استرس واقعاوجودنداره یه احساسیه که مابهش وجودمیدیم،همیشه که نمیتونی فرارکنی،قبل ازدواج که همه کامل نیستن درسته آمادگی میخوادولی خب به هرحال دیگه بایدتصمیم بگیری چیزیه که دست خودته،زیادبزرگش نکن سعی کن خودتوآروم کنی

ممنونم عزیزم،خودمم از این رفتارم خسته شدم ،همه اش حس میکنم فقط دلیلش استرسه

اولا که اروم باش و برو پی کارات و انجامشون بده و حس بهتری بگیر

بعدشم هر کیسی اومد با یکی در میون بزار و رد نکن و بسنجش

ایشالا خوش بخت بشی

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

عزیزم هیچکس کامل نیستبه این کارایی ک میگی تو یکسال هم میشه رسیدگی کردخودت رو باور کنو روی اعتماد به ...

تشکر از راهنمایی و صحبتهاتون.خودمم داره این رفتارم نگرانم میکنه که گفتم بفکر راه حل باشم .الان یه خواستگار هست به مادرم گفتم بهشون بگه نیان

تشکر از راهنمایی و صحبتهاتون.خودمم داره این رفتارم نگرانم میکنه که گفتم بفکر راه حل باشم .الان یه خو ...

مادرت بهش گفتن؟

اگ نگفتن و میدونی شرایط نسبتا خوبی داره از نظر اخلاقی بیشتر فرصت بده

مطمئن باش ک اون اقا هم کامل نیست و همچنین تمام دخترایی هم ک الان دارند ازدواج میکنند کامل نیستند

برای سلامتیت هزینه کن و در پی درمان باش حتما ولی به خاطر این مسائل شانس های خوبت رو از بین نبر

قربانت

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

گلم استرس یچیز طبیعیه برا خیلی از دخترا پیش اومده،اما اینکه همه خواستگاراتو سراین موضوع بخوای رد کنی ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید و راهنمایی کرد.حتما به حرفاتون عمل میکنم.انشاالله عاقبت بخیر بشین گلم

اولا که اروم باش و برو پی کارات و انجامشون بده و حس بهتری بگیر بعدشم هر کیسی اومد با یکی در میون بزا ...

مممنونم از بزرگواری و راهنماییتون.حتما به راهنماییتون عمل میکنم.انشاالله سلامت و موفق و شاد باشین