2777
2789
عنوان

تک نیت یا فا ل

22 بازدید | 10 پست

کسی هست ؟ اگه هستی میشه بیای لطفا ؟ حالم خوب نیست

اگه نمیخوای سرت شلوغ شه درخواست بدی ممنون میشم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگیرم

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

برای منم میگیری

اره ولی الان نمیتونم منتظر پیکم یه نیم ساعت یه ساعت دیگه

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

میگیرم

درخواستتو قبول کردم عشقم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

درخواستتو قبول کردم عشقم

خوشگلم نیم ساعت یه ساعت دیگه میام نیتتونو بهم بگید فقط میفرستم

خوشگلم نیم ساعت یه ساعت دیگه میام نیتتونو بهم بگید فقط میفرستم

چشم مرسی . تو شخصی بهتون گفتم .