2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
من  خیلی با کرم مشکل دارم اصلا نمیدونم چی بزنم صورتم جوش داره واینکه ارایشم نمیمونه چیکار کنم م ...

نمیدونم واقعا 

نمیگم یه مارک معروف و گرون بخر

اما یه مارک عرف با قیمت معقول آخه محاله رب ساعته بپره

من دوستانی دارم که توی دمای ۵۰ درجه اهوازن اما این مشکل رو ندارن

نهایت رژشون آب میشه

پس اصلا نکش خط چشم اتفاقا الان اینطوری مد قیمتش بستگی داره اصلشو پیدا کنی یا نه اصل منظورم اورجینال ...

لوازم ارایشی که خرید میکنم مستقیم از دبی میاره  تو اینستامم پیج داره ولی نمیدونم والا ریمل حدود بیس بیس و پنج خریدم افتضاح خط چشم بیس تومن داغوووون پنکک مروان۱۸این عالیه رژ لب بد نیسن ولی نمیدونم دیگه کجا اصل تر پیدا کنم😔

من باید تو کنکورم موفق شم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم واقعا  نمیگم یه مارک معروف و گرون بخر اما یه مارک عرف با قیمت معقول آخه محاله رب ساعت ...

بخدا هر چی میخرم خیلی کم دارم نمیدونم چرا زود تموم میشن کنکوریم زیاد ارایش نمیکنم ولی یه کرم مال یکماهمه یا پنکک ریمل و خط چشمم همین طور ارایش ولوازمش برام شدن یه معضل قبلنا خوب بودنا الان تیمش از دستم در رفته 

سعی کن اول جوشاتو رفع کنی مثلا ابلیمو بزن یا ژل ضد جوش سینره بزن  بعدم اگه کرمت نمیمونه رو کرم ...

جوشام نمیرن😭😭چن روز پیش یه کرم بورزا خریدم۲۵زدم  یبار صورتم داغون شد پر جووووش یه وضعی😭

لوازم ارایشی که خرید میکنم مستقیم از دبی میاره  تو اینستامم پیج داره ولی نمیدونم والا ریمل حدود ...

بیا این کانال برو تو تل گرام من خودم لوازم ارایشامو از اینجا میگیرم همیشه تا الان خیلی خوب بوده همش

@arayeshi_ziton

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
جوشام نمیرن😭😭چن روز پیش یه کرم بورزا خریدم۲۵زدم  یبار صورتم داغون شد پر جووووش یه وضعی😭

قرص تتراسایکلین بخور عوارضم نداره همراهش این ژل سینره رو هم بزن سریع میره تو

بیا این کانال برو تو تل گرام من خودم لوازم ارایشامو از اینجا میگیرم همیشه تا الان خیلی خوب بوده همش ...

واقعا این کاناله چیزاش واقعین فیک نیستن؟؟؟

پس اصلا نکش خط چشم اتفاقا الان اینطوری مد قیمتش بستگی داره اصلشو پیدا کنی یا نه اصل منظورم اورجینال ...

دوست عزیز منم گودی چشمم زیاده میخوام یه کانسیلر بگیرم اما ایا کانسیلر بمرور باعث چروک زیر چشم میشه یانه بعد سوال دومم اینکه روزها کرم دور چشم میزنم ایامیتونم از روهمون کرم پودر یاضدافتاب بزنم یا باید بشورمش

واقعا این کاناله چیزاش واقعین فیک نیستن؟؟؟

فیک منظورت اگه اورجینال باشه چرا بعضیاش فیکن 

ولی همون فیکاشم تحت لیسانسن 

همه محصولات ایران فیکن چون اجازه وارد شدن ندارن وگرنه مثلا یک رژ هدی بیوتی ۲۰۰ تومن پولش میشد همشون فیکن ولی خب فیک خوب و بد داریم 

درهرصورت من راضی بودم از محصولاتش

دوست عزیز منم گودی چشمم زیاده میخوام یه کانسیلر بگیرم اما ایا کانسیلر بمرور باعث چروک زیر چشم میشه ی ...

ببین کانسیلر چرت و پرت بگیری اره باعث چروک میشه یک مارکی هم بگیر که کانسیلرش اصل باشه چون مارکای معروف عزیزم تجازه ندارن وارد ایران بشن پس کانسیلرشون فیکه 

مایبلین اصله تو ایران پیدا میشه اصلش مارک خوبی هم هست

سوال دومتم به هیچ وجه روش کرم یا کرم پودر نزن حتما بشور چون زیاد موندن کرم دور چشم خودش باعث تیرگی میشه 

بهترین موقع زدنش همون شب تا صب 

ببین کانسیلر چرت و پرت بگیری اره باعث چروک میشه یک مارکی هم بگیر که کانسیلرش اصل باشه چون مارکای معر ...

مرسی گلم از راهنماییت عالی بود واقعا نمیدوتستم چون از روهمون میزدم بعد عزیزم شما بر دور چشمتون از کرم مرطوب کننده یاضدافتاب جدامیگیرید من نمیدونم به چه روالیه از همون ابرسان و ضدافتابم صورتم به دور چشمم میزنم بعدروش ارایش میکنم

مرسی گلم از راهنماییت عالی بود واقعا نمیدوتستم چون از روهمون میزدم بعد عزیزم شما بر دور چشمتون از کر ...

من کرم دور چشم اورلفیلم یا سینره میگیرم راضیم از دوتاش

ابرسان نذار شب رو پوستت بمونه عزیزم بعدم برا دور چشم مناسب نیست

مرطوب کنتده هم که کلا برا پوست خوبه

فیک منظورت اگه اورجینال باشه چرا بعضیاش فیکن  ولی همون فیکاشم تحت لیسانسن  همه محصولات ا ...

همین یعنی قابل اطمینانه ؟؟؟یعنی از این فیک استفاده کنم پوستم دافون نمیشه در این؟مثلا کرم هدی بیوتیش ۳۲تومنه درحالی اینجا هست۱۰۰تومن یعنی همون کرمه یا نه؟؟؟شما چه محصولیش رو خریدی؟

همین یعنی قابل اطمینانه ؟؟؟یعنی از این فیک استفاده کنم پوستم دافون نمیشه در این؟مثلا کرم هدی بیوتیش ...

کرم هدی بیونی زیر ۶۰۰ تومن فیکه عزیزم 

اره خریدم راضی بودم پوستمم داغون نشده تا الان که

کرم هدی بیونی زیر ۶۰۰ تومن فیکه عزیزم  اره خریدم راضی بودم پوستمم داغون نشده تا الان که

ولی فیکاش هم عالین هدی قبول داری؟؟؟خود شرکت هدی اینارو میزنه یا ساخت ایرانه؟؟؟