2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
ولی فیکاش هم عالین هدی قبول داری؟؟؟خود شرکت هدی اینارو میزنه یا ساخت ایرانه؟؟؟

اره اونکه معلومه به هرحال مارک معروفیه

تحت لیسانس تو عراق و دبی و ترکیه میزنن 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
اره اونکه معلومه به هرحال مارک معروفیه تحت لیسانس تو عراق و دبی و ترکیه میزنن 

من رژش از همینا که تو کانال هستش ده من خریدم بیست واقعا  عالی بود سعی دارم کرمش هم بخرم باتوجه به پوستم نمیدونم جواب میده یا نه؟؟؟الارو هم تو کانالش خیلی ارزونه هموناس که تو دارو خونس؟؟؟ببخشید گلم دوروزه اذیتت کردم واقعا ازت ممنونم خریدای خودتم از اینجاس ؟

من باید تو کنکورم موفق شم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من رژش از همینا که تو کانال هستش ده من خریدم بیست واقعا  عالی بود سعی دارم کرمش هم بخرم باتوجه ...

اره من خودم تمام خریدای عروسیمو از همین کانال کردم 

اره الاروش ارزونه چون بدون واسطه میخره خودش وگرنه فرقی نداره با داروخونه 

اون کرمم رو پوستت نمیدونم چجوری ولی نگاه کن تو بیوی کانالش لینک یک گروه گذاشته همه خانومن فقط خودش اقاست جواب تک تک سوال هارو میده من خودمم عضو گروهشم بیا بپرس ازش 

اره من خودم تمام خریدای عروسیمو از همین کانال کردم  اره الاروش ارزونه چون بدون واسطه میخره خود ...

چشم عزیزم مرسی گلم واقعا زحمت کشیدی برام انشاالله خیر ببینی کل لوازم ارایش یه مارک بخری دویس نمیشه😂

چشم عزیزم مرسی گلم واقعا زحمت کشیدی برام انشاالله خیر ببینی کل لوازم ارایش یه مارک بخری دویس نمیشه😂

فدات 😂😂 ولی مطمئن باش ازش تو گروهم برو بپرس از مشتریاش همه راضی بودن سریع هم تحویل میده دستت

یک کرم پودر داره ارت اسکین اونو بچه ها پوستاشون چرب بود خیلی راضی بودن ازش

پوستت شما😍😍😍😍

قیمتاش واقعا خوبه من با صد تومن میرفتم مغازه یه کرم و یه رژ میشد با یه مداد😞الان با صدتومن حداقل میتونم یه کرم رژ پرایمر و سایشو بخرم😁

مارک لوازمم برا رژ لبم مک هستش چن تای دیگم دارم ولی هر چی میزنم ترک میخوره حتی هدی بیوتی هم زدم میدو ...

وایی مک نه من به مک میگم سرطان تو شیشه همش سرب خالصه هد ی بیوتی  عالیه انستاژیا محشر ه دوسه عالیه  ژ لب هدی بیوتی مات بخر مشکلت حل میشه