2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
بنظرم قدم اول اینه که صورتتو خوب بشناسی مثلا سرچ کن انواع فرم صورت و تشخیص آن بعد روش یادت میده که ...

عزیزم من صورتم استخونی بود طبق اون ارایش عالی میشد همه چیزمم خوب بود یه کرم میزدم یه رژ فوق العاده فرق میکردم الان یکمی صورتم تپل شده لپ در اوردم اصلا ارایش بهم نمیاد افتضاح میشم

من باید تو کنکورم موفق شم
پنکمم مروان خیره کرم خوب هم برا پوستم نتونستم پیدا کنم قبلا ریمل و خط چش نمیزدم دو سری خریدم خوب نبو ...

میگم که

انتخاب نوع محصول برای صورتت واقعا تجربه ایه که فقط خودت میتونی کسب کنی

من اوایل اینقدر ریمل میخریدم و مجبور میشدم با یکی دوبار استفاده بزارمش کنار

کرم هم همینطور

خریدم و خریدم تا بالاخره انتخاب کردم کدوم محصول برام اوکی هست

دیگه همونا شدن روتینه خریدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من صورتم استخونی بود طبق اون ارایش عالی میشد همه چیزمم خوب بود یه کرم میزدم یه رژ فوق العاده ف ...

پنهان کردن لپ هم راه کار داره

باهمون کانتو و رژگونه صحیح زدن

اونم بزن توی نت آموزش هست که چکار کنی خطای دید ایجاد شه و صورتت لاغر تر نشون بده

یه راه دیگه هم هست

لپاتو بدی من که شدیدا محتاجشونم😁

ریمل گیاهی بزن  ریمل شرکت پنبه ریز بگیر خیلی حجم میده مژه رو اصلا هم نمیریزه خشکم نمیشه  ...

رژ  نزدیک بیس تا دارم ولی هدی بیوتی بهتر بقیش رژ گونه خط چشم و ریمل و ارایش چشم هرچی دربارش میدونی بهم بگو چون واقعا نمیدونم باید برا چشم چیکار کنم پشت چشممو اصلا نمیدونم کرم بزنم یا نه تو کلاس خود ارایی میگفت سایه بزن ولی سایه همیشه نمیشه زد که یوقتایی ادم یه مراسمایی میره که نباید ارایش غلیظ باشه اگه میشه  راهنماییم کنید

پنهان کردن لپ هم راه کار داره باهمون کانتو و رژگونه صحیح زدن اونم بزن توی نت آموزش هست که چکار کنی ...

لپ دارم ولی از اون لپ خوشگلا نیس یجوریه بدم میاد از صورت تپل من عاشق صورت استخونیم  لپ نمیخوای بابا خیلی زشته س😷😷😷

میگم که انتخاب نوع محصول برای صورتت واقعا تجربه ایه که فقط خودت میتونی کسب کنی من اوایل اینقدر ریم ...

کرم نفهمیدم اخرش چی بگیرم بچه ها مک معرفی کرد خودم مای داشتم ویکتوریا الارو مروان هیچ کدوم خوب نبودن و فاجعهههه

لپ دارم ولی از اون لپ خوشگلا نیس یجوریه بدم میاد از صورت تپل من عاشق صورت استخونیم  لپ نمیخوای ...

آخه من صورتم کشیدس چشام درشت

این چشام توی صورت لاغر مثه جغدن

لپ لازمم یکم این چشا کمتر جلب توجه کنه😂😂😂

میگم که انتخاب نوع محصول برای صورتت واقعا تجربه ایه که فقط خودت میتونی کسب کنی من اوایل اینقدر ریم ...

لوازم ارایشمم از یجا میخرم مثلا رفتم رژ هدی بیوتی بخرم گفت اون مال کریسمسه از مد افتاد😞😞

آخه من صورتم کشیدس چشام درشت این چشام توی صورت لاغر مثه جغدن لپ لازمم یکم این چشا کمتر جلب توجه کن ...

نه بابا منم همونطوری یودم الان لپ در اوردم چشمام پیدا نیس دیگ

کرم نفهمیدم اخرش چی بگیرم بچه ها مک معرفی کرد خودم مای داشتم ویکتوریا الارو مروان هیچ کدوم خوب نبودن ...

من پوستم چربه ولی صاف بدون جوش

هیچ کرم پودری نمیخوابید روی پوستم

آخرش به بی بی کرم فارماسی روی آوردم و راضیه راضی ام

رژ  نزدیک بیس تا دارم ولی هدی بیوتی بهتر بقیش رژ گونه خط چشم و ریمل و ارایش چشم هرچی دربارش مید ...

حتی اکه سایه هم بخوای بزنی عزیزم بازم باید پشت چشمتو قبلش کرم بزنی 

رژ گوته و هایلایتر دبالم خیلی عالیه 

ریمل بهت گفتم پنبه ریز یک بار امتحان کن یوبی و کلینیک هم خیلی خوبه گرون هست ولی می ارزه واقعا 

خط چشم فلورمار بهترین خط چشمی که ازش استفاده کردم 

اگه پوستت جوش و اینا داره کرم گریم جی نی بگیر خیلی خوب کاور میکنه 

پنکیک و کرم پودر برجویس هم خیلی خوبه 

یک بار امتحان کن سایه بزن ولی خط چشم نکش ولی یک ریمل حجم دهنده قوی بزن اونطوری الان خیلی مد 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
حتی اکه سایه هم بخوای بزنی عزیزم بازم باید پشت چشمتو قبلش کرم بزنی  رژ گوته و هایلایتر دبالم خ ...

قیمتاشون چنده منم زیاد خط چش دوس ندارم چشام همه میگن بدون خط چش خیلی ناز تره حتی برا عقدمم ارایشگره کشید بعد پاک کرد یکی نازک نازک کشید بعد زیر چشمام یه حالت تیرگی داره خیلی تیره نیستا مال کم خونی ایناس با کانسیلر رفعش کنم؟بعد یچیز دیگ من پوستم روشنه ولی نه  سفید سفید معمولیم سفیدم کرم چه شماره ای بزنم ؟شماره یک میزنم خیلی سفیده دو میزنم  زد میشم😂

من پوستم چربه ولی صاف بدون جوش هیچ کرم پودری نمیخوابید روی پوستم آخرش به بی بی کرم فارماسی روی آور ...

من  خیلی با کرم مشکل دارم اصلا نمیدونم چی بزنم صورتم جوش داره واینکه ارایشم نمیمونه چیکار کنم مثلا دذ حد یه رب بیشتر نمیمونه😔

قیمتاشون چنده منم زیاد خط چش دوس ندارم چشام همه میگن بدون خط چش خیلی ناز تره حتی برا عقدمم ارایشگره ...

پس اصلا نکش خط چشم اتفاقا الان اینطوری مد

قیمتش بستگی داره اصلشو پیدا کنی یا نه اصل منظورم اورجینال نیست چون خیلیییی بالا میره قیمتا منطورم حداقل تحت لیسانس باشه

مثلا این ریمل ۶۰ تومن 

یا خط چشم فلورمار ۱۵ تومن هست 

یا دبالم که گفتم ۲۰ تومن هایلایارش

اگه تیرگی داره زیر چشمت حتما کانسیلر بگیر 

مایبلین کانسیلرش عالیه تو این سایتم خیلی ازش راضی بودن 

کرم پودر هر مارک شماره رنگاش فرق داره یک مارک دیگه رو امتحان کن رنگشو 

من  خیلی با کرم مشکل دارم اصلا نمیدونم چی بزنم صورتم جوش داره واینکه ارایشم نمیمونه چیکار کنم م ...

سعی کن اول جوشاتو رفع کنی مثلا ابلیمو بزن یا ژل ضد جوش سینره بزن 

بعدم اگه کرمت نمیمونه رو کرمت پنکیک بزن یا زیر کانسیلر بزن