2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نشه همه چی امکان داره به شرطی که بخوای دوست خود من ۳ ماه دندون قبول شد

چجوری میخونن اینا

چرا ما هرچی میخونیم بالای ۱۶_۱۷ نمیایم

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

من پایم قویه احتمال داره دو سال پشت بمونم واسش

انقدر لازم نیستا اگه پایت قویه نمونه قبولی دیدم معدل نهایی ۱۹.۵ درصداش بین ۴۵ تا ۵۵ بود دندون ایران قبول شده بود

الان درصدای خودم جز زیست همش بین ۲۰ تا ۲۵ برا همون نمیدونم تو یه سال میشه یانه

امسال تازه یازدهمم کنکوریِ ۱۴۰۷ هستم اگه از مرداد شروع کنم به خوندن بنظرتون پزشکی میارم؟

پزشکی قبولیش راحته میاری تو ۶ ماه توفامیلمون دیدم قبول شده ولی معدل نهاییت باید خیلی بالا باشه

آمادگی کسب کن و آزمون طبقه بندی شده بده . رتبه و ترازت گویا خیلی چیزها میشه خودت میبینی چقدر جای تلا ...

الان فیزیک و ریاضی و شیمیم بین ۲۰ تا ۲۵ درصدش نمونه قبولی دیدم با درصدای ۵۵ قبول شده بود با معدل ۱۹.۵ نمیدونم باور کنم یا نه😭

پزشکی قبولیش راحته میاری تو ۶ ماه توفامیلمون دیدم قبول شده ولی معدل نهاییت باید خیلی بالا باشه

امیدوارم:)))) منطقه سه هستم

میشه تخمینی بگی بالای چند

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

چجوری میخونن ایناچرا ما هرچی میخونیم بالای ۱۶_۱۷ نمیایم

من بهداشت عمومی بیارم خوشحال میشم تازه پایمم متوسطه اینجا مغز انشتین دارن که سه ماه کل دروس تخصصیو تست وجمع بندی میکنن ودندون میارن 😂