2777
2789
من بهداشت عمومی بیارم خوشحال میشم تازه پایمم متوسطه اینجا مغز انشتین دارن که سه ماه کل دروس تخصصیو ت ...

منم با دندون و پزشکی شروع کردم

الان اومدم سر پرستاری ازاد

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

امیدوارم:)))) منطقه سه هستم میشه تخمینی بگی بالای چند

پایش متوسط بود حتی تجدید شده بود سال یازدهمش دوتا درسو ریاضی و زیست تو ۶ ماه خوند رتبش شد ۹۰۰ خورده ایی ولی اون ۶ ماه واقعا خوند

معدل نهاییشم ۱۹.۲۵ اینا شده بود

منم با دندون و پزشکی شروع کردمالان اومدم سر پرستاری ازاد

اره بابا سهمیه که نباشه مشکله تجربی بشه تاپ آورد همون ازادم بیارم من نمیرم پدرم درمیاد دوزار درمیارم ببرم بدم آزاد دولتی آوردم میرم نشد کلا نمیرم

پایش متوسط بود حتی تجدید شده بود سال یازدهمش دوتا درسو ریاضی و زیست تو ۶ ماه خوند رتبش شد ۹۰۰ خورده ...

سهمیه اینا نداشت که؟ منطقه چند بود؟

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

من بهداشت عمومی بیارم خوشحال میشم تازه پایمم متوسطه اینجا مغز انشتین دارن که سه ماه کل دروس تخصصیو ت ...

ولی جدی میارن نه چون انیشتنن تمرکزشون بالاست من همش میگم کاش اینجوری بودم سر درس پرش فکر دارم همش

ولی جدی میارن نه چون انیشتنن تمرکزشون بالاست من همش میگم کاش اینجوری بودم سر درس پرش فکر دارم همش

طرف رتبه هشتصد وخورده اورده دندون زنجان آورده بوده تهران خیلی سخته همون هشتصدم سخته والا اوردنش بدون سهمیه

طرف رتبه هشتصد وخورده اورده دندون زنجان آورده بوده تهران خیلی سخته همون هشتصدم سخته والا اوردنش بدون ...

خیلی سخته

عزیزم چه سالی قبول شده بودن؟خودخوان بودن یا با فیلم جلو میرفتن؟

منسطحم معمولیه بنظرم درحد خودم علوم آزمایشگاهی وبهداشت عمومی خوبه ولی گفتاردرمانی ورادیو هم عالین مت ...

برا کنکور امسال ؟درصداتون چنده عزیزم من میخوام پشت بمونم

برا کنکور امسال ؟درصداتون چنده عزیزم من میخوام پشت بمونم

نه سال آینده امسال سرکار میرم فعلا وقت نمیکنم ولی کم وبیش میخونم سعی کن تااسفند تخصصیارو جمع بندی کنی درصدام کم هستش نهایی زوم کردم فعلا