2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 43 پست
خب ببین این حرفی که بهت میزنم از کسی بشنو که کلاس ۱۲. هم میره امسال و البته واقعا خوب خونه معدل دهم ...

ببین من شده ده سال پشت کنکور بمونم باید برم تجربی اصلا واسم مهم نیست که حرف بقیه یا عمرم خانواده که اره بابا هنوز هیچی نشده کلی پول مشاور دادن اصلا بحث مالی ندارم خداروشکر کلی به مدرسه باج دادم از اول سال همیشه که الان مدیر برام زبون بریزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هاشور خورده برام خب راه حلش چیه؟

برو مدرسه دیگه، ضمنا بنا به تجربه شخصی اگر مدرسه اینطوری میکنه داره بیشتر خودش رو چس میکنه تا اینکه راه نده با صحبت و انیا درست میشه

برو مدرسه دیگه، ضمنا بنا به تجربه شخصی اگر مدرسه اینطوری میکنه داره بیشتر خودش رو چس میکنه تا اینکه ...

تهش امکان داره بتونم من از صبح خیلی حالم خوب بوده انقد بهم تیکه انداختن یه طرف خانواده یه طرف مسئول میگه هیچ امیدی نداشته باشه کلا از استان ۱۷ نفر قبول کردیم اگه ب هم بیاری تجربی چون رقابت داره نمیشه که بعد گفتم ریاضیم یکم ضعیف تره وگرنه علوم همیشه ۲۰ بعد میگه زشته ریاضی قبول میکنم عیب ندارع آزمون بده چون متقاضی خانوم کمه من از ریاضی متنفرمممم