2777
2789
عنوان

شیر خشک

267 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.دخترم و از شیر خودم باید بگیرم چون باردارم.دکتر کودکان گفت جایگزین شیر خشک آپتامیل بده.میخواستم بدونم چ شیر خشکی خوب هست و وزن دهی خوبی داره؟

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیومیل و ببلاک هم خوبه ببین چی بهش میسازه حالا همون آپتامیل و بده اگه بهش نساخت عوضش کن

وزن دهی داره آپتامیل؟دخترم 13 ماهشه

وزن دهی داره آپتامیل؟دخترم 13 ماهشه

باید بهش بدی ببینی عزیزم اگر بهش بسازه بله و بسیار خوبه .ولی یه موقع هایی میبینی وزن نگرفت و یا اسهال شد خب دیگه باید عوضش کنی فعلا یه دونه بخر بده تا ببینیم چی میشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
باید بهش بدی ببینی عزیزم اگر بهش بسازه بله و بسیار خوبه .ولی یه موقع هایی میبینی وزن نگرفت و یا اسها ...

اوکی مرسی.

ولی میتونی کم کم شیر گاو هم بدی. خیلی سالمتره. از لبنیاتی بگیر بجوشون با عسل بهش بده. خیلی مقوی تر و ...

الان هم میدم بهش هرروز شیر میخوره ب جز شیر خودم.ولی شبا فقط شیر خودمه ک دیگه باید قطعش کنم