2777
2789
عنوان

دخترا بیان

158 بازدید | 28 پست

ی سوال برام پیش اومده میخام ببینم جی باعث میشه دختر سمت دوست پسر بره

دختر دارم میخام تجربه بگیرم کدوم رفتارا باعث شد مثلا شما از خانواده پر بکشید و برید سمت پسر غریبه ای ک هیچ اعتباری هم بهش نیس....

لطفا تاپیک را خراب نکنید فقط کسایی ک تجربه دارن بگن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی میخواستم وارد رابطه بشم مامانم در جریان بود خودش و بهش همه چیو میگفتم

علت خاصی هم نداشت به همون دلیلی که با دخترا دوست میشم..سرگرمی و فان

قصد ازدواج ندارم اسیب خاصیم ندیدم ازین روابط

آرامشم همه چیزمه 💖

جدای از دین و عرف و مذهب ادم باید یاد بگیره با جنس مخالف ارتباط بگیره حتی سنتی ام بخوای ازدواج کنی باید مدتی باهاش بری بیای.خط قرمزای خودتو مشخص کن و بعد وارد رابطه شو

خوب راستش من تاحالا سمت مرد غریبه نرفتم به خاطر رفتار خونواده یا دوست پسر نداشتم ولی چیزی که باعث میشد بهش فکر کنم این بود که خیلی وقت ها درکم نمیکردن و چیزی که میگفتم رو سعی نداشتن بفهمن

و توی بقیه دیدم که عامل اصلیش هم کمبود محبت هست که برای جبرانش میرن سمت راه های دیگه

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

والا من بدم میاد خودم گاهی بهش فکر میکنم برم تو رابطه ولی ترجیح میدم بالای بیست برم و با هدف اشنایی ...

یعنی مثلا اخلاق خانواده اینا تاثیری نداشته ؟ مثلا پدر خیلی مهربون باشه دختر باهاش رفیق باشه اینجوری منظورمه

کنجکاوه

دوستاش رل دارن میان تعریف میکنن میخواد از اونا کم نیاره

یا اینکه میخواد پسر ازش تعریف کنه از پدرش محبت دریافت نمیکنه

یا خانواده سختگیری داره محدودیت زیاد داره از طرف پدر

یا میخواد دیده بشه وقتی پدر محبت کلامی کنه به دخترش بهش عشق بده کاری نکنه که از پدرش فاصله بگیره چون عشق اول هر دختری پدرشه اون دختر تمایلی به سمت پسر رفتن زیاد نداره ولی اکه پدر اون عشق رو نده دختر تمایل داره

آرامش واقعے یعنے.. وجود خدا توے زندگیت🍃🕊