2777
2789
عنوان

دخترا بیان

205 بازدید | 28 پست

ی سوال برام پیش اومده میخام ببینم جی باعث میشه دختر سمت دوست پسر بره

دختر دارم میخام تجربه بگیرم کدوم رفتارا باعث شد مثلا شما از خانواده پر بکشید و برید سمت پسر غریبه ای ک هیچ اعتباری هم بهش نیس....

لطفا تاپیک را خراب نکنید فقط کسایی ک تجربه دارن بگن

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من وقتی میخواستم وارد رابطه بشم مامانم در جریان بود خودش و بهش همه چیو میگفتم

علت خاصی هم نداشت به همون دلیلی که با دخترا دوست میشم..سرگرمی و فان

قصد ازدواج ندارم اسیب خاصیم ندیدم ازین روابط

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

جدای از دین و عرف و مذهب ادم باید یاد بگیره با جنس مخالف ارتباط بگیره حتی سنتی ام بخوای ازدواج کنی باید مدتی باهاش بری بیای.خط قرمزای خودتو مشخص کن و بعد وارد رابطه شو

من وقتی میخواستم وارد رابطه بشم مامانم در جریان بود خودش و بهش همه چیو میگفتم علت خاصی هم نداشت به ه ...

اوکی ممنونم

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

من بخاطر اینکه حوصلم سر رفته بود البته دوستان من فقط صحبت میکردم مثل الان نه که ماشالا زن و شوهرن ان ...

اره صحبت کردن ک هیچی

خوب راستش من تاحالا سمت مرد غریبه نرفتم به خاطر رفتار خونواده یا دوست پسر نداشتم ولی چیزی که باعث میشد بهش فکر کنم این بود که خیلی وقت ها درکم نمیکردن و چیزی که میگفتم رو سعی نداشتن بفهمن

و توی بقیه دیدم که عامل اصلیش هم کمبود محبت هست که برای جبرانش میرن سمت راه های دیگه

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

خوب راستش من تاحالا سمت مرد غریبه نرفتم به خاطر رفتار خونواده یا دوست پسر نداشتم ولی چیزی که باعث می ...

ممنون درسته کمبود عاطفی فک میکنم مخصوصا از سمت پدر ک جنس مخالف دخترشه

والا من بدم میاد خودم گاهی بهش فکر میکنم برم تو رابطه ولی ترجیح میدم بالای بیست برم و با هدف اشنایی ...

یعنی مثلا اخلاق خانواده اینا تاثیری نداشته ؟ مثلا پدر خیلی مهربون باشه دختر باهاش رفیق باشه اینجوری منظورمه

کنجکاوه

دوستاش رل دارن میان تعریف میکنن میخواد از اونا کم نیاره

یا اینکه میخواد پسر ازش تعریف کنه از پدرش محبت دریافت نمیکنه

یا خانواده سختگیری داره محدودیت زیاد داره از طرف پدر

یا میخواد دیده بشه وقتی پدر محبت کلامی کنه به دخترش بهش عشق بده کاری نکنه که از پدرش فاصله بگیره چون عشق اول هر دختری پدرشه اون دختر تمایلی به سمت پسر رفتن زیاد نداره ولی اکه پدر اون عشق رو نده دختر تمایل داره

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه ، زیادی گرونه! رهاش کن..🌌