2777
2789
عنوان

دخترا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست

احتیاج به دیده شدن و تاید شدن اینکه بفهمن برای کسی مهم هستن وجذاب

این ذات ادماس که به طرف جنس مخالف کشیده بشن چیز بدی نیست ،اگه دختر دارین باید جوری باهاش دوست باشین که باید بهتون بگه تا بتونه یه رابطه امن رو تجربه کنه وقتی پسر هم ببینه خانواده دختر در جریان هستن و دختر تنها نیست نمیتونه ازش سو استفاده کنه ،ولی اگه جلوش بایستین و منعش کنید اون کاراشو پنهانی انجام میده و شما دیگ از هیچی با خبر نمیشین و کلی خطر داره براش

ممنون درسته کمبود عاطفی فک میکنم مخصوصا از سمت پدر ک جنس مخالف دخترشه

بله دقیقا

من مامانم هرچیم بگه باز مثل حرف یه دوست بهش نگاه میکنم ولی روی حرفای بابام حساسم با کوچیکترین چیز ناراحت میشم

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنجکاوه دوستاش رل دارن میان تعریف میکنن میخواد از اونا کم نیاره یا اینکه میخواد پسر ازش تعریف کنه ...

دقیقا احساس میکنم نصف مسیر اینه ک دختر محبت زیادی از پدر بگیره اینقد ک احساس امنیت کنه و تامین باشه

والا من بدم میاد خودم گاهی بهش فکر میکنم برم تو رابطه ولی ترجیح میدم بالای بیست برم و با هدف اشنایی ...

همون روز اول نمیگن که بیا ازدواج کنیم :/

جز خاستگار سنتی باشه وقت بگذرونی

یعنی مثلا اخلاق خانواده اینا تاثیری نداشته ؟ مثلا پدر خیلی مهربون باشه دختر باهاش رفیق باشه اینجوری ...

والا پدر من همیشه محبت داشته قربون صدقه و اینا ولی ایطور ک باهم رفیق باشیم نبوده ، بیشتر همون حالت رابطه والد و فرزند بوده و اون حرمت حفظ شده

الانم بیشتر بخاطر اعتقاداتم هست دوست ندارم نامحرم لمسم کنه یا ابراز علاقه کنه یا چی

صحبت هم میکردم با پسر ولی در حد چت روزمره بود که به بهانه ای میومدن پی وی و نمیذاشتم که فاز عشقو عاشقی برداره معمولا روز دوم بلاک بودن😂🦦

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

اینکه به سمت دوست پسر میرن لزوما به این معنی نیست که از خانواده زده میشن یا دوست ندارن خانوادشون رو اتفاقا برعکس بیشتر اوقات تاثیر دوستای مدرسه و دوستای ناباب هم هست از طرفی هم ممکنه دخترت واقعا خوشش از یه نفر بیاد چون اونم ادمه دیگه... همه ادما به جنس مخالفشون غریزه دارن🤷🏻♀️تو نمیتونی کاری کنی که هیچ وقت به سمت یه پسر نره بهتره که طوری تربیتش کنی که فعلا به سمت کسی نره تا وقتی که بزرگ میشه سرشو با درس و مشق گرم کن و سعی کن مدرسه خوبی بره😂🥲 خیلی تاکید توی مدرسه دارم به خاطر اینکه بچه ها دوران مهم زندگیشون توی مدرسه سپری میشه جایی که خانواده هیچ ایده ایی ندارن با چه جور بچه هایی سر و کله میزنه بچه هاشون و اینم بگم مهم اینه تو چجوری کنار دخترت میمونی اگه سنش کمه باید بهش یاد بدی چطوری با یه پسر حرف بزنه یا اگر هم الان فکر میکنی با یه پسر هست بهتره بهش اطمینان بدی تا راجبش باهات صحبت کنه

من از بچگی مامانم راجب دوست پسر داشتن هیچوقت محدودم نکرد به خاطر همین واسم عقده نبود برم با ده نفر دوست شم تا الانم فقط ۱ دوست پسر جدی دارم که خانواده هامونم همدیگرو میشناسن

و اینکه بهم خیلی محبت کردن هم خانوادم هم اطرافیان به خاطر همین واسه ۲ تا حرف عاشقانه ی جنس مخالف هرگز تحت تاثیر قرار نگرفتم

اینکه به سمت دوست پسر میرن لزوما به این معنی نیست که از خانواده زده میشن یا دوست ندارن خانوادشون رو ...

نه دخترم ۷ سالشه ولی خوب

دارم تجربه میگیرم دوست ندارم حداقل تا ی سن ۱۸ اینا درگیر این چیزا بشه ک از فعالیت هاش و درس خوندنش بیفته

والا طبعا از ی سنی ب بعد ارتباط با اطلاع خانواده ها و ب قصد ازدواج قطعا اتفاق میفته برای هر دختری

همون روز اول نمیگن که بیا ازدواج کنیم :/جز خاستگار سنتی باشه وقت بگذرونی

نه ولی کسی که روز دوم حرف از زیر شکمش میزنه و کسی که برنامه نداره برا زندگیش و کسی که اهل پارتی و دود و دم و مشروبه هم ادم زندگی نیست ، اینارو میشه تشخیص داد

پسری هم که خودش پسر خوبی باشه واقعاً هم دوستت داشته باشه میاد خواستگاری شک نکن، اگه دوستت نداشته باشع و نیاد هم بدرک

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

من از بچگی مامانم راجب دوست پسر داشتن هیچوقت محدودم نکرد به خاطر همین واسم عقده نبود برم با ده نفر د ...

مممنون درسته دقیقا رفتار خانواده خیلی تاثیر داشته ک دختر تشنه شنیدن محبت از غریبه نبوده

تنهایی فرار از خانواده اخلاق بد و تند مامان بابام

مرحله اول اینه ک نزاری دخترت بره سمت دوست پسر مرحله دوم و خیلیییی مهم اینه ک انقد بهش عزت نفس و اعتماد ب نفس و حس ارزشمندی بدی ک نزاره شوهرش دوست پسرش فامیل شوهرش یا هرکسی بزنه تو سرش و ازش سواستفاده کنه ، بتونی زرنگ و باهوش بارش بیاری خیلی مهمه .