2777
2789
عنوان

بی بی چکم این ماه هم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 44 پست
عزیزم منم ماه اوله اقدامم منتظر پریودم با اینکه خیلی پریودم منظمه ۴ روز گذشته هنوز نشدم بی بی چکم یه ...

وای عزیز دلم انشاالله که مثبته اونجوری که گفتی عقب انداختی و بی بی هاله داره به احتمال زیاد حامله ای و انشالله همینطور باشه مواظب خودت باش تا نتیجه نهاییش

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیز دلم انشاالله که مثبته اونجوری که گفتی عقب انداختی و بی بی هاله داره به احتمال زیاد حامله ای ...

مرسییی عزیز دلم ولی خب میکن زمان اقدام پری دیرتر میاد و اینا من زیاد دل خودم رو خوش نکردم نمیخوام تو ذوقم بخوره یه کم بگذره میرم ازمایش ❤️

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
مرسییی عزیز دلم ولی خب میکن زمان اقدام پری دیرتر میاد و اینا من زیاد دل خودم رو خوش نکردم نمیخوام تو ...

خوب کاری میکنی در هر حال مواظب خودت باش دعا میکنم حامله باشه خدا یه نی نی سالم و صالح بهتون ببخشه 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
مرسییی عزیز دلم ولی خب میکن زمان اقدام پری دیرتر میاد و اینا من زیاد دل خودم رو خوش نکردم نمیخوام تو ...

ببین

شمابفرس ببینم چجوری هاله انداخته

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔
مال شما مشکوکه  شما نی نی داری بتات کمه هنوز ولی من نیست 😔😔 بعداز چندروز تاخیر تست زدی

واقعااا؟؟ نمیتونم باور کنم 

دو روز تاخیر اما با ادرار بعد از ظهر 

دیگه بی بی نزدم ایترس زاست واسم میخوام یکم بگذره پری نیمد ازمایش میدم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓