2777
2789
عنوان

بی بی چکم این ماه هم منفی شد😢😢😢

177 بازدید | 44 پست

چرا پریود نمیشم پس منکه منظم بوده پریودم چرا نمیاد

چرا الکی امیدوار بودم😢😢

گذاشتم۳روز بگذره از موعدم که اگه هست درست نشون بده 😔😔

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقت اقدام کردی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حالا یه خفته دیگه هم صبر کن.شاید تخمک گذاریت دیر انجام شده.برا منم همینجوری بود ۲ هفته دیر انجام شده ...

زعفرون دم کردم بیاد 

ینی نخورم؟

من منظمم وقتی اقدام رفتم به خاطر استرس نظمش به هم خورده ناراحت نشو یه وقتهایی میاد اصلا انتظار نداشت ...

چندماه اقدام بودی؟

خوب حالا راه داری نگران نباش ایشالا این ماه بارداری و لقاحت دیر شده باشه واسه همین نشون نمیده اگه ...

این ماه بعداز اقدام لباس میپوشیدم همونجور میخوابیدم تا صبح دستشویی نمیرفتم که حتما بگیره

ضدحال خوردم

دفعه اول بعد شش ماه دیگه خسته شدم گرفت  که متاسفانه نموند دفعه دوم بعد دو سال سومین ماه چون درست حسابی اقدام نکرده بودم باز اونموقع گرفت اونم نموند 😢😢😢

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀