2777
2789
عنوان

روابط دوستانه بین زن و شوهر 🤐🤐

2859 بازدید | 144 پست

خانوما سلام 

چند روز پیش یکی از دوستای مجردی شوهرم بهش زنگ زد گفت چند وقتیه بیکارم دنبال کارم ایشون هم تو ی شهر دیگ هستن 

شوهرم وقتی مجرد بود تو ب فست فود معروف کار میکرد تو کرج گفت من اونجا اشنا دارم بیا اونجا معرفی میکنم کار کن دوستشم قبول کرد تا پریروز ک اومد کرج 

چند وقت پیش هم خاله شوهرم نزدیک ما هستن رفته بودن شهرستان و کلید خونشون رو دادن به ما تا هواسمون باشه به خونه 

اونجایی ک شوهرم معرفی کرد به دوستش جای خواب داره استثنا ان اون شبو گفتن اینجا نمون از فردا شب بیا اینجا  

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

خب

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

دوست شوهرم هیچکسی رو تو کرج نداشت بره پیشش از طرفی منم بدم میاد کسی رو بیاره خونه 

مخصوصا دوستاشو

خودشم اهل این چیزا نیست یکم حساسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش مجبور  شد دوستشو ببره خونه خالش 

ازش پرسیدم شب برمیگردی گفت اره 

خلاصه رفت ساعت ۱۲ شب شد اومد خونه تازه اومده بود نون و این چیزا ببره واسه شام 

منم اعصابم خورد شد دادو بیداد کردم گفتم کجا میری باز گفت مگ‌نمی بینی اومدم وسایل ببرم دوستم شام نخورده ی چیزی بهش بدم بخوره 

خلاصه یکم دادو بیداد کردم و رفت فهمیدم میخواد شب اونجا بمونه