2777
2789
عیب نداره یجوری پاشوبرو یکم خرش کن ی چی بگم همین خونواده ک الان نگهت داشتن بفهمن اسم طلاق اومده وسط ...

دقیقا خونوادم همش منو مقصر میدونن میگن سیاست نداشتی مامانم اولین نفر که روزی هزار بار بزنه روسرم طلاق بگیرم دیشبم بحثمون شد گفت خودت کردی

اسی مگه راجب دوس پسرت داری حرف میزنی شوهرتتتتت انگار نمیدونی زندگی تشکیل دادی

خب وقتی میگه زنگ نزن چیکارکنم اونم فک میکنه انگار من دوس دخترشم لج کرده بامن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا خونوادم همش منو مقصر میدونن میگن سیاست نداشتی مامانم اولین نفر که روزی هزار بار بزنه روسرم طلا ...

برگرد اسی تواشتباه نکردی ولی کاش بش میگفتی ک دلم گرفته تونیستی برم ی دور بزنم حوصلم بیادسرجاش

عیب نداره همین خونواده تابلای جونت نشدن زنگ بزن شوهرت ببین جواب مبده بعدبگو میخام برگردم دلم برات تنگ شده ببین مزه زبونش چیه

برگرد اسی تواشتباه نکردی ولی کاش بش میگفتی ک دلم گرفته تونیستی برم ی دور بزنم حوصلم بیادسرجاش عیب ند ...

بابا شهر دور زدیم راه دور رفتنی بعش میکفتم اجازه میکرفتم چون طرف هونوادش نمیرم اینطورمیکنه مستقیم نمیکه ولی مشخصه خونوادش فرهنگشون فرق میکنه باما منم خوشمنمیاد ازاهلاقشون فقط تیکه میخدازن بی ادبن پرو منم گفتم شوهرم هروقت اومد باهاشون میرم چون پیش شوهرم نمیتونن تیکه بندازن

بابا شهر دور زدیم راه دور رفتنی بعش میکفتم اجازه میکرفتم چون طرف هونوادش نمیرم اینطورمیکنه مستقیم نم ...

درکت میکنم ازبس زبونشون زبون مار نکبتا

بنظرم عیب نداره ی زنگ ب مادرشوهربزن ببین چخبر چطورجوابتومیده نمیشه ک دست رودست بزاری ک

حتی نمبتونه دو روز بیاد مشکل تونو حل کنیدببینیم زنگ میزنه مادرشوهر یا توزنگ بش زدی اوضاع چطوره

قرار بود این هفته بیاد چقدر هوشخال بودم بعد چندوقت میبینمش اونم اینطورشد

درکت میکنم ازبس زبونشون زبون مار نکبتابنظرم عیب نداره ی زنگ ب مادرشوهربزن ببین چخبر چطورجوابتومیده ن ...

مادرشوهرم سیاستی برخوردش اصلا عوض نمیکنه ولی ی خواهرشوهرم دورو کثیف همه رو اون میکنه الانم فک میکنم اون گفته پرش کرده