2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراشوهرت اینطوری میکنه باداداشت رفتی بیرون بامرد غریب ک نرفتی خدانکرده

شوهرم اخلاقش گند بخاطر اینکه خونه بابام عستم لج کرده نمیدونه چطور عقده عاش و خالی کنه من همیشه پیش اون یک زن بد هستم اخلاقش سگ روز عروسی یه بار نخندید بهم داد میزد سرم نمیدونم این همه تنفرش ازمن چیه میگم میخاد خفم کنه ادب هم صفر نه خودش داره نه خونوادش بخاطر ایتکه این دوماه نبود پیش مادرش نرفتم اینطپر میکنه مستقیم نمیکه ولی خرفاش مشخص خونوادش چون بی ادبن نمیخوام برم اونجا فقط بعم تیکه میندازن با مسخره

اسی حالا حرف حساب شوهرت چیه

بخدا اصلا معلوم نیست چیه پشت خط باشه واسه اون دعوا میگیره اصلا برای چیزهای بیخود مثلا هنیشع خونم یه دور زدن بیرون با ماشبن چیه مگه اونم باخونواده خودم زنگ بزنه بیرونم میکه چرا بهم نگفتی رفتی اخه این اجازه گرفتن میخاد روز عروسیمون سگ بود باهام حتی نگامم نمیکرد فک کن فیلمبردار اخر گفت چرا اینطور میکنی همجین قیافه گرفته بود دادمیزد سرم فیلمبزدار هی اشاره میکرد نکن اصلا نمیخام فیلمم و بببینم چون ناراحتم لبخند نزدم اونقدر اعصابم خورد کرده بود ارابشکر گفت چرا اینقدر بیحالی شوهرت و دوس نداری منم الکی گفتم خستم

بخدا اصلا معلوم نیست چیه پشت خط باشه واسه اون دعوا میگیره اصلا برای چیزهای بیخود مثلا هنیشع خونم یه ...

اسی برو خونتون بشین باش حرف بزن الان تودوماه اومدی خونه بابات براچی برو ببین میتونی حضوری مشکلاتتوحل کنی

اسی برو خونتون بشین باش حرف بزن الان تودوماه اومدی خونه بابات براچی برو ببین میتونی حضوری مشکلاتتوحل ...

عزیزم شوهرم خونه نیست راه دور کار میکنه وگرنه مرض ندارم که میام خونه بابام از تنهایی میام

پس حالا ی دوشب برو بگو من مثلم فردا راه میوفتم میرم خونمون ببین چی میگه

گفتم درصورتیکه نرفته بودم لو رفتم از دهنم دررفت کاش ازاول نمیومدم چقدر بهم گفتن نمون اینجا گوش نکردم تازه میگه اومدم کلید هم ازت میگیرم با چه ارزویی خونم و چیدم خونه خریدم حالم بد خیلی شوعر کردن اگع این بود کاش هیچوقت نمیکردم

گفتم درصورتیکه نرفته بودم لو رفتم از دهنم دررفت کاش ازاول نمیومدم چقدر بهم گفتن نمون اینجا گوش نکردم ...

عیب نداره یجوری پاشوبرو یکم خرش کن ی چی بگم همین خونواده ک الان نگهت داشتن بفهمن اسم طلاق اومده وسط خودشونو میکشن کنار تومیمونی بایه عالم چرا

پس حالا ی دوشب برو بگو من مثلم فردا راه میوفتم میرم خونمون ببین چی میگه

تازه سه شب پیش که بحثمون شد کفت دیگ نه پیام بده ن زنگ وکرنه میزارمت لیست سیاه چندبار گفت منم پیام دادم دیگ ح نداد فک کننم لیست سیاه رفتم میترسم دیگ زنگ نزدم وقتی نمیخواد ببینه منو