2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

21 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه مشکلی برای سلامتیم پیش اومد از اون موقع سبک غذایی و زندگیم رو تغییر دادم به طب اسلامی. اول اینکه تو یه ماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم بعد اینکه نوره و حنا استفاده میکنم محصولات سوپر مارکتی نمیخورم رب و سیب زمینی و یه سری محصولات تراریخته ممنوع شده برام و اینکه بیرون میرم غذای بیرون برام قدغن هست. البته خودم قبول دارم و راحتم با این موضوع ولی واسه اطرافیانم خیلی عجیب غریبه و مدام مسخره میکنن و قابل هضم نیست براشون ولی تصمیم گرفتم خدا بخواد همیشه اینطور زندگی کنم اما مسئله ازدواج که باید توش تفاهم باشه مرد این مدلی چجوری پیدا کنم آخه این فکر که شوهرم نقطه مقابلم باشه واقعا نشدنیه برام

آخرش اونی برنده میشه که اولش باخته! حسبی الله🤲❤️

یه چیزی بگم از تجربه خودم برات

من زیاد لاغر کردم و اکثرش موفق بوده ولی اونایی که موفق نبود

میدونی کدوما بود ؟

اونی بود که سفت و سخت گرفتم همه چی رو محدود کردم

غذای بیرون بخور ولی محدود باشه مثلا بگو ماهی یه بار شیرنی بخور ولی محدود برای هیچ خوردنی ای نگو هیچ وقت

چون ذهن همیشه دنبال این کلمس و وقتی توی ذهنت حذفش کنی دنبال برگشتن به اونه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو همه عرصه ها نشدنیه ...

عجیبه برای جامعه چون وقتی باهاتن دوست دارن باهات ی وعده راحت بخورن ولی اینکه تو همیشه نه بگی میزنه تو بال و پرشون

برای همسر ایندت هم همینه

اگه همسرت غذا بخاد تو بگی نه یا اینکه تو خونه اونا لب نزنی بخاطر رب گوجه قطعا حس همراه بودن باهات نمیگیره

بنظم صفر و صدی نباش

مراعات کن حتما

ولی موقع همسرت رسید بهش بگو . بگو رب و فلان سنتی بگیریم ولی سخت نگیر که شوهرت کوفتش شه

تو غذای اونو اماده کن کاری باهات نداره 😄کاش منم مثل تومیتونستم سه کیلو نمیتونم کم کنم

صبحونه رو زود بخور تا قبل ساعت ۸ و ناهار اصلا نخور شام رو هم سر شب بخور. روزا هم میوه آزاده. همین روش رو برو هر چقدر بخوای لاغر میشی

تو همه عرصه ها نشدنیه ...عجیبه برای جامعه چون وقتی باهاتن دوست دارن باهات ی وعده راحت بخورن ولی اینک ...

بخاطر همین میگم دیگه شرایطی پیش اومده که نمیشه منعطف باشم. یکی مثل خودم باید پیدا کنم اینجوری

صبحونه رو زود بخور تا قبل ساعت ۸ و ناهار اصلا نخور شام رو هم سر شب بخور. روزا هم میوه آزاده. همین رو ...

تنبلی تخمدان دارم بخاطر این نمیتونم شیرینی زیاد میخورم باشه امتحان میکنم

خداحافظت🖐️

یه چیزی بگم از تجربه خودم برات من زیاد لاغر کردم و اکثرش موفق بوده ولی اونایی که موفق نبود میدونی کد ...

من اصلا چاق نبودم هیکلم میزون بود الان بیشتر لاغر کردم. متاسفانه حتی یه بارم تو ماه نمیتونم لب به محصولات کارخونه ای و قنادی بزنم. بخاطر همین انتخابم محدود شده تو ازدواج.