2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جایی که من میرم ژلیش ناخن طبیعی ۷۰۰ ۶۰۰ فرنچ یا هر طرحی بخوای هر ناخن ۲۰ تومن

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

کاشت ناخن مانع رسیدن آب به عضو می شود و وضو و غسل با آن باطل است

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 بدون آزادگی، انسانیت نیست و کمال انسانیت در بالا رفتن ایمان و تقواست بخواست خدای متعال و هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مى شود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️فمنیستی که مخالف با احکام کاملترین دین خدا یعنی اسلام شریف و عزیز است بسیار حقیر و بی مقدار و دشمن انسانیت است،کسانیکه قبول نکنند و هر حرف بدی بخواهند بخاطر احساسات نابجا به ما بزنند لایق ما نیست😊

کاشت ناخن مانع رسیدن آب به عضو می شود و وضو و غسل با آن باطل است

شما امر به معروف و نهی از منکر نکن خانم محترم من خودم باورد کن بیشتر شما اعتقاد دارم به خداوند شما جانماز آب کش نباش و بفرما بیرون از تایپیک😐😑

چقدر گرونلمینت ارزون تره یا ژلیش

ژلیش

قیمتا بستگی به موقعیت سالن داره جایی که من میرم معروفه

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من ژلیش میکنم همیشه دست و پام چند روز پیش چون طرح داشت اینا دست و پا باهم یک میلیون و دویست شد گاهی بیشتر ام میشه وقتی لاک آیس و امبره و..این چیزا باشه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️