2777
2789
عنوان

ول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 40 بازدید | 22 پست
خب بخاطر اینه که تکلیفو نمیگی روشن کنه تو فشار نمیزاری طرفو اون که هفت سال باهاشی چه کارایی برات کرد ...

هیشکار هیچییی حرفم نزده فقط هست هزار بار توفشار گزاشتم. گفتم من زندگی میخام.میگ باشه چون سابقش بهتر از اینه ک میگ عاشقتم بهتره. گزاشتم باشه. چ فایده

هیشکار هیچییی حرفم نزده فقط هست هزار بار توفشار گزاشتم. گفتم من زندگی میخام.میگ باشه چون سابقش بهت ...

ببین من خودمو میگم

من ادمی هستم که حامی بودن طرف مقایلم برام مهمه اینکه تو زندگیم ی نفعی برا من داشته باشه

ببین چی میخای .طرفت چطور باشع راضی میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ربط به دختر بازی نداره یکیو میبینی دختربازیاشو کرده دیده تهش چیزی نیست ی دختر خوب برا ازدواج ان ...

آها اینم هست. ولی دگ ۲۷سالشه این هفت ساله باهاش بودم دنبالش نمیره. ولی هیچی از هیچ کس بعید نی. میگم همین یکساله شاید ولم نکنه خودشم میگ دختر بازی تموم شده قبلا بود ه

ببین من خودمو میگم من ادمی هستم که حامی بودن طرف مقایلم برام مهمه اینکه تو زندگیم ی نفعی برا من داشت ...

آره منم فکرخودمو میکنم قبلا. فکرطرف بودم بی فایده. این بعد چندسال. میخاد ی بیست تمن بده من برم.دکتر همین. اونم بخاطری فمیده نده میرم. میدونه. خسیس بوده ولی میگ ندارم. اینی هم عاشقمه ب پول کادونرسیدم نمیدونم ولی شارژ سری میزنه اینطوری. بگم پول میده نگفتم. اینا. ملاک نیست. پسرا هم الکی پول نمیدن

ببین ربط به دختر بازی نداره یکیو میبینی دختربازیاشو کرده دیده تهش چیزی نیست ی دختر خوب برا ازدواج ان ...

ببخشید ی سوال دیگ میگ من دختر بازیامو کردم تموم شده عاشق شدم میخام تک پرم باشی یعنی چی. دوستی. نفمیدم

ببخشید ی سوال دیگ میگ من دختر بازیامو کردم تموم شده عاشق شدم میخام تک پرم باشی یعنی چی. دوستی. نف ...

ینی میخاد با هم باشید

بهت وفادار باشه

متعد باشه

تا در اینده اگه شرایط بود ازدواج کنید