2777
2789
عنوان

ول نمیکنه

40 بازدید | 19 پست

یکی یسال دوستم میگه عاشق شده. ی ماهی ولش کردم هرچی میگم نمیخام چون چیزی ازش دیدم معذرت خواست والتماس. دگ من رفتم با دوست قبلیم چندسال باهاش بودم قبلا. اینو چکارکنم عذاب وجدان دارم. میگ عاشقم کردی ول کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیازی به جواب نیست حتی بلاکم نکن فقط جوابشو نده

خب باعذاب وجدان خودم چکارکنم میگم عاشق باشه چی. ولی از ی طرفم خاستگاری نیومده اینجوری دلداری میدم هی میگ نباشی میمیرم خودکشی میکنم

خب باعذاب وجدان خودم چکارکنم میگم عاشق باشه چی. ولی از ی طرفم خاستگاری نیومده اینجوری دلداری میدم ...

چه فرقی میکنه اون عاشقه یا نه

مهم اینه تو اونو نمیخای .همیشه به خاسته خودت توجه کن

هیچکس از نبود کسی نمرده

خب بهش بگو شرطم ازدواجه دوسم داری بیا خاستگاری اگه دیدی بهونه میاره بدون حرفاش دروغه

آره میگم. الان تاپیک زدم مردا جواب دادن بیشتر گفتن. شرایط زندگی سخته میترسه. گفتم اگر میترسه نره تو رابطه دوسه سال. دخترمردمو الاف کنه. ب نظرم. پسر باهرشرایطی باید بیاد حداقل حرف بزنه باپدر. بعد جمع کنه

ب نظرم اعتمادم ب اون هفت ساله بیشتره. تا این نمیدونم. چون اون دختر باز نبوده. این بوده

ببین ربط به دختر بازی نداره

یکیو میبینی دختربازیاشو کرده دیده تهش چیزی نیست ی دختر خوب برا ازدواج انتخاب میکنه و ادم میشه

یکی هم دختر بازی نکرده و تو دلش مونده بعد عقده گشایی میکنه