2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
واقعا فرق اینا با پیراپزشکی ها چیه اینا بهتره مثلاً از پرستاری؟درآمد خوب داره؟

اره توانبخشی واسه کسی که زیاد علاقه به ارتباط مستقیم با وضعیت های اورژانسی و فشار کار و شیفت شب نداره بهتره

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

واقعا فرق اینا با پیراپزشکی ها چیه اینا بهتره مثلاً از پرستاری؟درآمد خوب داره؟

اینا رشته های مستقل ترین

یعنی میتونی کلینیک بزنی و جدای از فضای دولتی بیمارستان کار کنی

تو رشته های پیرا خیلی کم پیش میاد کسی بتونه جدا درمانگاه بزنه

مثلا پرستاریا میتونن درمانگاه زخم بزنن و درامدشم عالیه ولی خب خیلی باید انرژی و زمان و پول بزارن براش نسبت به توان ها

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز دیگه ای هست که انقدر بهش علاقمند باشی تا به خاطرش از پزشکی بگذری؟

نه

چون از بچگی توی همین مسیر قرارم دادن، یا خودم قرار گرفتم

مسابقاتی و کارایی که بگن اوه طرف میتونه ی پزشک خوب بشه

موفق هم بودم ولی تا قبل این کنکور لعنتی

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

من یک دانشجو پزشکی بدبختم😂

عزیزم 💙🫂

امیدوارم موفق و شاد باشی همیشه

خیلی فشار و دریای سنگین هست، درسته؟

دوستام که پزشکی میخونن خیلی شکایت میکنن

جامعه هم پزشک پرست نیستبیشترین قشری که فروش میخورن پزشکهان و نه از طرف دولت محبوبن و نه مردم و هیچ و ...

اندازه تلاششون قدردانی نمیشن؟!یه ویزیت یه جا سراغ دارم 800 هزار تومن😵💫اون یکی دکتر 500 هزار تومن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه چون از بچگی توی همین مسیر قرارم دادن، یا خودم قرار گرفتم مسابقاتی و کارایی که بگن اوه طرف میتونه ...

یه مدت چیزای مختلفو امتحان کن

منم پزشکی میخواستم و درسم خیلی خوب بود ولی قبول نشدم الان یه مسیر دیگه انتخاب کردم

اره زیاده کل زندگیم درس شده هرچند میخام دیگ کمتر بخونم

💪🏻

بهترین ها رو آرزو میکنم واست خانوم دکتر 💙

یه مدت چیزای مختلفو امتحان کن منم پزشکی میخواستم و درسم خیلی خوب بود ولی قبول نشدم الان یه مسیر دیگه ...

هیچ هنر و مهارت خاصی ندارم

که مثلا برم تو اون حوزه

اندازه تلاششون قدردانی نمیشن؟!یه ویزیت یه جا سراغ دارم 800 هزار تومن😵💫اون یکی دکتر 500 هزار تومن

الان ۸۰۰ یا ۵۰۰ تومن پولیه؟

یه متخصص ساده کم کم۱۷ سال درس خونده و کشیک داده و از جون و دلش مایه گذاشته و عمرش رو گذاشته

همین حرفت نشون میده میزان قدر ازشون رو

متعهد به عشق

شاید هنوز کشفش نکردیتوی درسا مثلا به ریاضی یا شیمی علاقه نداری؟

چرااا دارم، اتفاقا ریاضی و شیمی اینام هم خوبه

اره کشف نشده هنووز