2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
واقعا فرق اینا با پیراپزشکی ها چیه اینا بهتره مثلاً از پرستاری؟درآمد خوب داره؟

اره توانبخشی واسه کسی که زیاد علاقه به ارتباط مستقیم با وضعیت های اورژانسی و فشار کار و شیفت شب نداره بهتره

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

واقعا فرق اینا با پیراپزشکی ها چیه اینا بهتره مثلاً از پرستاری؟درآمد خوب داره؟

اینا رشته های مستقل ترین

یعنی میتونی کلینیک بزنی و جدای از فضای دولتی بیمارستان کار کنی

تو رشته های پیرا خیلی کم پیش میاد کسی بتونه جدا درمانگاه بزنه

مثلا پرستاریا میتونن درمانگاه زخم بزنن و درامدشم عالیه ولی خب خیلی باید انرژی و زمان و پول بزارن براش نسبت به توان ها

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز دیگه ای هست که انقدر بهش علاقمند باشی تا به خاطرش از پزشکی بگذری؟

نه

چون از بچگی توی همین مسیر قرارم دادن، یا خودم قرار گرفتم

مسابقاتی و کارایی که بگن اوه طرف میتونه ی پزشک خوب بشه

موفق هم بودم ولی تا قبل این کنکور لعنتی

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

من یک دانشجو پزشکی بدبختم😂

عزیزم 💙🫂

امیدوارم موفق و شاد باشی همیشه

خیلی فشار و دریای سنگین هست، درسته؟

دوستام که پزشکی میخونن خیلی شکایت میکنن

جامعه هم پزشک پرست نیستبیشترین قشری که فروش میخورن پزشکهان و نه از طرف دولت محبوبن و نه مردم و هیچ و ...

اندازه تلاششون قدردانی نمیشن؟!یه ویزیت یه جا سراغ دارم 800 هزار تومن😵💫اون یکی دکتر 500 هزار تومن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه چون از بچگی توی همین مسیر قرارم دادن، یا خودم قرار گرفتم مسابقاتی و کارایی که بگن اوه طرف میتونه ...

یه مدت چیزای مختلفو امتحان کن

منم پزشکی میخواستم و درسم خیلی خوب بود ولی قبول نشدم الان یه مسیر دیگه انتخاب کردم

اره زیاده کل زندگیم درس شده هرچند میخام دیگ کمتر بخونم

💪🏻

بهترین ها رو آرزو میکنم واست خانوم دکتر 💙

یه مدت چیزای مختلفو امتحان کن منم پزشکی میخواستم و درسم خیلی خوب بود ولی قبول نشدم الان یه مسیر دیگه ...

هیچ هنر و مهارت خاصی ندارم

که مثلا برم تو اون حوزه

اندازه تلاششون قدردانی نمیشن؟!یه ویزیت یه جا سراغ دارم 800 هزار تومن😵💫اون یکی دکتر 500 هزار تومن

الان ۸۰۰ یا ۵۰۰ تومن پولیه؟

یه متخصص ساده کم کم۱۷ سال درس خونده و کشیک داده و از جون و دلش مایه گذاشته و عمرش رو گذاشته

همین حرفت نشون میده میزان قدر ازشون رو

متعهد به عشق

شاید هنوز کشفش نکردیتوی درسا مثلا به ریاضی یا شیمی علاقه نداری؟

چرااا دارم، اتفاقا ریاضی و شیمی اینام هم خوبه

اره کشف نشده هنووز