2777
2789
عنوان

دیو و دلبر

7179 بازدید | 30 پست

احساس می کنم شوهرم مثل دیو میمونه ، تا خودم باهاش حرف نزنم حرف نمی زنه تا شوخی نکنم شوخی نمی کنه مثلا همین دیشب زد چشممو ناخواسته داغون کرد منم اشک از چشم اومد چون داغون شد منتظر بودم حداقل بیاد جلو بگه چی شد یا از دلم در بیاره ، هیچ کاری نکرد نه چیزی گفت مثل دیو خر و پف کنان گرفت خوابید احساس می کنم کمبود محبت دارم ، اصلا این ماه رمضون شده برادرم ، میگه این ماه رو بی خیال شیم دوش گرفتن تو سحری سخته ، حالم داره بد میشه مرد مگه اینجوریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=61312902]همه شون همينن[/QUO چند سال اول زندگی زناشوییمون خوب بود العان که بچه دار شدیم اینطوری شده البته یه اتفاقهایی هم تو زندگیمون افتاده ، فک می کنم ازم سرد شده 

[QUOTE=61312902]همه شون همينن[/QUO  چند سال اول زندگی زناشوییمون خوب بود العان که بچه دار شدیم ...

مال مام همينه خواهر برادر كه هستيم عين چي هاره فقط خسته شدم از دستش بيچاره بچم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

منم همسرم اینطوریه  دو روزه کارم فقط گریس هیچ کسیم نیست دردمو بفهمه شوهرم خیلی سرده خیلی اذیتم میکنه من میگم یه تاپیک بزنیم چند نفر جمع شیم اونجا باهم حرف بزنیم به خدا دیگه دارم میترکم راهکار بدیم شاید بهتر شن 

برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم میگیرند.
خو راس میگه این یه ماه چیز نکنین چه احباریه

من نمیگم که چیز کنیم ، کلا میگم چرا اینقدر خشک و سرد باید باشه اصلا محبت کردن به زنو بلد نیست انگار از پشت کوه اومده

شوهر من خیلی گرمه .ولی زیاد سربه سرم میزاره اعصابمو داغون میکنه😞

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه ها من شوهرم اصلا یخچاله نمیدونم واقعا 

خودمم دارم افسردگی میگیرم خیلی باهم خوب بودیما نمیدونم چیکار کنم اصلا منو نمیبینه باهام حرف نمیزنه اصلا جواب اس نمیده میگه حوصله ندارم 

برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم میگیرند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز