2821
2789
عنوان

دیو و دلبر

| مشاهده متن کامل بحث + 7180 بازدید | 30 پست
موافق نبودین یه گروه بزنیم ت    گرام؟

نه تلگرامم میبین.جای باشه که نبینن

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش به حالت 

خیلی رو اعصابم راه میره اصلا حوصله شو نداوم😓

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
شوهر من اینطوری نیستا ولی بیشتر اوقات چون وقت کمه فقط به فکر خودشه تحریک میکنه و ول میکنه خیلی عصبی ...

ولی خوبی شوهر من اینه تا منو راضی نکنه خودش راضی نمیشه

چطور دلت میاد با یه دیو رابطه داشته باشی😩😩

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
ماهم تاقبل دنیا اومدن پسرم همین طوری بود ولی دیگه الان..    

حتما یه مشکلی دارین عزیزم بهش رسیدگی کن تا درست بشع

شوهر من مشکل شدید مالی داره خیلی داغونه وقتی مالی مشکل داره اینطوری میشه ولی خوب در کل خیلی سردتر از ...

پ مشکل مالی رو روحیه تاثیر میزاره؟شوهرم تا خرخره زیر قرض و قوله شده هر ماه باید کلی قصد بده

مثلا یکیش فوت پسر یک و نیم سالم بخاطر مشکل قلبیش    

آخی عزیزم متاسفم

اونکه فرشته بود پرکشید تو بفکر زندگی الانت باش

اکه با یه سکسولوژیست مشورت کنی هم خوبه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️