2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی قرار نامزدی رو گذاشتیم علاقم بهش هی بیشتر میشد قبلش هیچ حسی نداشتم  یعنی فقط خوشم اومده بود همین بعد ازن امزدی شروع شد وکم کم بخودم وامدم دیدم عاشق شدم ناجوررررررررررررررررررررخداروشکر االن بعد از 4سال روز به روز بیشتر ازقبل دوستش دارم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

منم بعداز عقد عاشقش شدم قبل ازدواج هیچ حسی بهش نداشتم

من الان ۲ماهه نامزدم و برام عادیه . 

بنظرت امید هست ک عاشقش بشم بعدا؟

دوستش دارم ولی دلم میخواد عاشقش باشم 

من الان ۲ماهه نامزدم و برام عادیه .  بنظرت امید هست ک عاشقش بشم بعدا؟ دوستش دارم ولی دلم میخو ...

اگه حسی بهش داشتی که ازدواج کردی صد درصد امیدی هست خیلیا بودن که مثل شما بعدا عاشق شدن آدم اوایلش هم یکم دودل هست این طبیعیه

خدایا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن الهی آمییین

ما آشناییمون ۱سال طول کشید خانواده ها نمیذاشتن...

ولی تو اون یک سال ۶ ماه اول اصصصصلا دوسش نداشتم اصصصصلا فقط از نظر منطقی انتخاب خوبی بود،

۶ماه دوم دوسش میداشتم بعد عقد که عاشقش شدم الان هم دیوانشم😂😂😂

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

به عشق بعداز ازدواج اصلا اعتقاد ندارم ولی از اول عاشق همسرم بودم الانم هستم چون انتخاب خودم بود و با هم دوست بودیم و کاملا بااخلاقش آشنا بودم و آگاهانه انتخابش کردم هرروزم عاشقتر میشم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
اگه حسی بهش داشتی که ازدواج کردی صد درصد امیدی هست خیلیا بودن که مثل شما بعدا عاشق شدن آدم اوایلش هم ...

اره دوسش دارم دلم نمیخواد ازش جدا بشم ولی اون عشقی ک ازش دم میزنن و وابستگی شدید و دلم جوری بشه ک انگار پروانه تو دلم بال میزنه نیست . 

دلم میخواد اون حسو تجربه کنم 

ما آشناییمون ۱سال طول کشید خانواده ها نمیذاشتن... ولی تو اون یک سال ۶ ماه اول اصصصصلا دوسش نداشتم ا ...

چرا اول دوسش نداشتی ؟ مثلا از قیافش خوشت نمیومد ؟ خیلیا بهم گفتن بعد عقد حست بهش عوض میشه و عاشقش میشی . 

اره دوسش دارم دلم نمیخواد ازش جدا بشم ولی اون عشقی ک ازش دم میزنن و وابستگی شدید و دلم جوری بشه ک ان ...

اره دوسش دادم...عزیزم وابستگی اصلا خوب نیست و اینو بدون که عاشق شدن با وابستگی فرقش خیلی زیاده

خدایا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن الهی آمییین
چرا اول دوسش نداشتی ؟ مثلا از قیافش خوشت نمیومد ؟ خیلیا بهم گفتن بعد عقد حست بهش عوض میشه و عاشقش می ...

اصلا حسی نداشتم بهش بیمحلی میکردم اصلا امید نداشتم که بتونم بله بگم بهش تو اون ۶ماه .همیشه فکر میکردم شوهر ایندم کسیه که تو نگاه اول عاشقش میشم ولی به مرور خودشو تو دلم جا کرد با کاراش و رفتارای خوبش.به خودتون زمان بده بیشتر از ۸ ۹ماه شد این سردیت و علاقه نداشتنه اقدام کن واسه مشاور

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏