من از وقتی قرار نامزدی رو گذاشتیم علاقم بهش هی بیشتر میشد قبلش هیچ حسی نداشتم یعنی فقط خوشم اومده بود همین بعد ازن امزدی شروع شد وکم کم بخودم وامدم دیدم عاشق شدم ناجوررررررررررررررررررررخداروشکر االن بعد از 4سال روز به روز بیشتر ازقبل دوستش دارم
همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
به عشق بعداز ازدواج اصلا اعتقاد ندارم ولی از اول عاشق همسرم بودم الانم هستم چون انتخاب خودم بود و با هم دوست بودیم و کاملا بااخلاقش آشنا بودم و آگاهانه انتخابش کردم هرروزم عاشقتر میشم
یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
چرا اول دوسش نداشتی ؟ مثلا از قیافش خوشت نمیومد ؟ خیلیا بهم گفتن بعد عقد حست بهش عوض میشه و عاشقش می ...
اصلا حسی نداشتم بهش بیمحلی میکردم اصلا امید نداشتم که بتونم بله بگم بهش تو اون ۶ماه .همیشه فکر میکردم شوهر ایندم کسیه که تو نگاه اول عاشقش میشم ولی به مرور خودشو تو دلم جا کرد با کاراش و رفتارای خوبش.به خودتون زمان بده بیشتر از ۸ ۹ماه شد این سردیت و علاقه نداشتنه اقدام کن واسه مشاور
از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏