2777
2789
عنوان

این طبیعیه

80 بازدید | 9 پست

که من بیشتر دوست دارم خونه بمونم همسرم پسرمو میبره پارک میگه تو هم بیا ولی من بیشتر دوست دارم تو تو خونه بمونم از اول اینجور نبودم طبیعیه به نظرتون یا افسردگی کرفتم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسرده ای

ببین بعد بچه اینجوری شدم خیلی گیر میده بهم واسه همین میگم اونو ببره خودم راحت باشم برا خودم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
درونگرایی؟؟اگه قبلاً اینجوری نبودی افسردگی داری

درونگرا که هستم

اگ بخاطر گرما باشه طبیعیه اگ نه ببین قبلا چطور بودی

هم گرما هم کلا خونه رو ترجیح میدم ولی شهرستان میریم بیرون زیاد میرم چون اونجا بدنیا اومدم انکار بیشتر دوستش دارم

خب همه وقتت برا اوناست

بخاطر همین گاهی نیاز به تنهایی داری

نیاز به فضای شخصی و خلوت با خودت دور از اونا

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

خب همه وقتت برا اوناست بخاطر همین گاهی نیاز به تنهایی داری نیاز به فضای شخصی و خلوت با خودت دور از ا ...

دقیقا ولی خواهرم اینجوری نیست میگه تو مشکل داری نکنه

آخه اون همه جا با همسرش میره میگرده کلا تو خونه نمیمونه