که من بیشتر دوست دارم خونه بمونم همسرم پسرمو میبره پارک میگه تو هم بیا ولی من بیشتر دوست دارم تو تو خونه بمونم از اول اینجور نبودم طبیعیه به نظرتون یا افسردگی کرفتم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین بعد بچه اینجوری شدم خیلی گیر میده بهم واسه همین میگم اونو ببره خودم راحت باشم برا خودم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هم گرما هم کلا خونه رو ترجیح میدم ولی شهرستان میریم بیرون زیاد میرم چون اونجا بدنیا اومدم انکار بیشتر دوستش دارم
درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻
خب همه وقتت برا اوناست بخاطر همین گاهی نیاز به تنهایی داری نیاز به فضای شخصی و خلوت با خودت دور از ا ...
دقیقا ولی خواهرم اینجوری نیست میگه تو مشکل داری نکنه
آخه اون همه جا با همسرش میره میگرده کلا تو خونه نمیمونه