2777
2789
عنوان

همسفر پایه

20 بازدید | 7 پست

سلام من دختر مجرد ۳۵ ساله ام ساکن تهران خانوادم و دوستان در حال حاضر شرایط مسافرت ندارن ولی من بدجور احساس فرسودگی و خستگی دارم دلم یه مسافرت چند روزه به طبیعت خوش آب و هوا میخواد خانمایی هستن که شرایطشون مثل من باشه اکیپ بشیم بریم چند روز حال و هوامون عوض بشه؟ در ضمن بنده مقید و با حجاب معمولی هستم نه چادری و سفت و سخت اما نماز خون و معتقدم. اینا رو گفتم که بگم دنبال هیچ حاشیه و داستانی نیستم و لطفا آقایون هم خودشونو قاطی این تاپیک نکنن مصداق ورود به حموم زنونه اس همین قدر چندش!

آخرش اونی برنده میشه که اولش باخته! حسبی الله🤲❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

البته من بدون روسریم، ولی بی بند و بار نیستم و گاهی نماز میخونم، اهل کارهای جلف و دوست پسر و این حرف ...

خیلیم خوبه منم موهام بیرونه یکم از شال من شرق تهرانم.خدا بخواد دو سه نفر دیگه ام پیدا بشه مثل خودمون اکیپ بشیم بریم

خیلیم خوبه منم موهام بیرونه یکم از شال من شرق تهرانم.خدا بخواد دو سه نفر دیگه ام پیدا بشه مثل خودمون ...

من کلا روسری ندارم ولی اهل چیزی نیستم و اینکه منم اتفاقا شرق تهرانم میخوای اول باهم بریم کافه ای جایی تا خانواده هامون بتونن بهتر راضی بشن؟

من کلا روسری ندارم ولی اهل چیزی نیستم و اینکه منم اتفاقا شرق تهرانم میخوای اول باهم بریم کافه ای جای ...

باشه گلم هماهنگ کنیم یه روز بریم بیرون. من خانوادم اوکی هستن مشکلی با مسافرت رفتنم ندارن.