2777
2789
عنوان

همسفر پایه

15 بازدید | 5 پست

سلام من دختر مجرد ۳۵ ساله ام ساکن تهران خانوادم و دوستان در حال حاضر شرایط مسافرت ندارن ولی من بدجور احساس فرسودگی و خستگی دارم دلم یه مسافرت چند روزه به طبیعت خوش آب و هوا میخواد خانمایی هستن که شرایطشون مثل من باشه اکیپ بشیم بریم چند روز حال و هوامون عوض بشه؟ در ضمن بنده مقید و با حجاب معمولی هستم نه چادری و سفت و سخت اما نماز خون و معتقدم. اینا رو گفتم که بگم دنبال هیچ حاشیه و داستانی نیستم و لطفا آقایون هم خودشونو قاطی این تاپیک نکنن مصداق ورود به حموم زنونه اس همین قدر چندش!

آخرش اونی برنده میشه که اولش باخته! حسبی الله🤲❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته من بدون روسریم، ولی بی بند و بار نیستم و گاهی نماز میخونم، اهل کارهای جلف و دوست پسر و این حرف ...

خیلیم خوبه منم موهام بیرونه یکم از شال من شرق تهرانم.خدا بخواد دو سه نفر دیگه ام پیدا بشه مثل خودمون اکیپ بشیم بریم

آخرش اونی برنده میشه که اولش باخته! حسبی الله🤲❤️

خیلیم خوبه منم موهام بیرونه یکم از شال من شرق تهرانم.خدا بخواد دو سه نفر دیگه ام پیدا بشه مثل خودمون ...

من کلا روسری ندارم ولی اهل چیزی نیستم و اینکه منم اتفاقا شرق تهرانم میخوای اول باهم بریم کافه ای جایی تا خانواده هامون بتونن بهتر راضی بشن؟