خلاصه رابطه رو شروع کردیم و بعد ۱ ماه رابطه هم داشتیم نه کامل بعد من اما تو آشغالی اشغال کاندوم پیدا کردم و گفت این ماله قبلنه و چون جراحی کرده بود میگفت خالیش نکردم حالا اشغال اشپزخونه هم پر بود اما درکل اونطور ک باید عذرخواهی نکرد کلا فهمیدم برای ناراحتیم ارزش قائل نیست زیاد، درحد کم اره اما اونطور ک ناز بکشه واینا نه، بعد از چند روز بحث بالا و پایین من با ی مشاور صحبت کردم گفت یکی دوماه به شناختش مهلت بده، چند روز پیام نداده بودیم بهم ک من بهش پیام دادم نیستی گفت من حس خوبی ندارم برای ادامه این حجم توضیح برای شروع جالب نیس دوس ندارم دایم خودمو توضیح بدم و گذشته رو، شفافیت برای حال حاضره
خلاصه کات کردیم، حالا بعد ۵ ماه دوباره اومد و شروع کردیم یجورایی اون مسئله با زمان کم رنگ شد ن حل. منم شاید بیخیال شدم، الان از چی ناراحتم! ازینکه میگفت رابطه داشته باشیم گفتم اینبار زود انجامش نمیدم باید همو بشناسیم بیشتر و حتما هم قبلش ازمایش بدیم گف ن این ازمایشا برای مردا نیس و فلان و دربین حرفاش فهمیدم اخرین رابطه ش بامن نبوده ینی تو این مدت بازم با کس دگ ای رابطه جنسی داشته،اصن نمیخواست توضیح بده منم زیاد نپرسیدم، اما زده شدم بازم حیلی تعدد رابطه داره😐
یه مشکل دگ هم دارم باهاش توجهش بهم کمه ینی همش من شروع صحبت درباره خودمونم، تعریف میکنه اما راجع ب خودمون من شروع کننده ام
دلم میخواست تمومش میکردم اما خب از طرفیم دوس دارم ادامه بدم نمیدونم چرا ازش خوشم میاد، میگم شاید شد. منم ۳۵ سالمه