2777
2789
عنوان

برگشت اکس

57 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، اکسم بعد ۵ ماه برگشته البته از ماه ۳ام هی پیام میداد فالو میکرد اما اخرش تماس گرفت و هی بریم بیرون ، منم یجورایی جلو رفتم و دوباره شروع کردیم

امااا ما ۳ سالیه همو میشناسیم از همون اول بهم پیشنهاد داد و دیت دوم میخواست بوسم کنه که دگ باهاش نرفتم. بعد من رفتم تو ی رابطه ک طرف دوست اینم بود ۶ ۷ ماهی بودیم ک اون خیانت کرد البته قبل خیانت هم یسری عدم توافقات داشتیم خلاصه اون با درد تموم شد و من تا الان با کسی دوست نشدم فقط درحد اشنایی و دیت نه نزدیکی بیشتر

همین اکسم تو این ۳ سال هی پیشنهاد بیرون رفتن میداد تا ۵ ماه پیش که گفت جدیم میخوام ازدواج کنم بچهدار شم و حالا بماند ک کلی اختلاف داشتیم سراینکه من اصن ب بچه فکرنکرده بودم تا حالا و چون خیلی قبلا عقد کرده و تجربه بد داشته با مهریه مخالفه من ب اینم فکرنکرده بودم راستش برام مهم نبوده اما وقتی یکی روش زوم میکنه بهرحال ادم محتاط میشه،از اون طرفی ک طلاق گرفته هم با اینکه بیشتر از ۱۰ سال میگذره خیلییی بد میگفت...

اکس اگه خوب بود اکس نمیشد

خودت داری رد فلگاشو میگی بعد میگی بهش فکر کنی ؟؟؟؟!!!!!

حالت خوبه ؟؟؟ دستی دستی میخوای خودتو بندازی توی چاه ؟؟

وارد رابطه با هیچکس نشو ، بشین سر درس و کلای و زبان و برو سرکار مستقل شو ادمای خوب میان سر راهت ، تا وقتی با چنین ادمای بیخودی وارد رابطه میشی آدم خوبه رو نمیبینی

حداقل یکسال به هیچکس فکر نکن ، جواب پیام هیچکس هم نده ، خطت رو کلا عوض کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خلاصه رابطه رو شروع کردیم و بعد ۱ ماه رابطه هم داشتیم نه کامل بعد من اما تو آشغالی اشغال کاندوم پیدا کردم و گفت این ماله قبلنه و چون جراحی کرده بود میگفت خالیش نکردم حالا اشغال اشپزخونه هم پر بود اما درکل اونطور ک باید عذرخواهی نکرد کلا فهمیدم برای ناراحتیم ارزش قائل نیست زیاد، درحد کم اره اما اونطور ک ناز بکشه واینا نه، بعد از چند روز بحث بالا و پایین من با ی مشاور صحبت کردم گفت یکی دوماه به شناختش مهلت بده، چند روز پیام نداده بودیم بهم ک من بهش پیام دادم نیستی گفت من حس خوبی ندارم برای ادامه این حجم توضیح برای شروع جالب نیس دوس ندارم دایم خودمو توضیح بدم و گذشته رو، شفافیت برای حال حاضره

خلاصه کات کردیم، حالا بعد ۵ ماه دوباره اومد و شروع کردیم یجورایی اون مسئله با زمان کم رنگ شد ن حل. منم شاید بیخیال شدم، الان از چی ناراحتم! ازینکه میگفت رابطه داشته باشیم گفتم اینبار زود انجامش نمیدم باید همو بشناسیم بیشتر و حتما هم قبلش ازمایش بدیم گف ن این ازمایشا برای مردا نیس و فلان و دربین حرفاش فهمیدم اخرین رابطه ش بامن نبوده ینی تو این مدت بازم با کس دگ ای رابطه جنسی داشته،اصن نمیخواست توضیح بده منم زیاد نپرسیدم، اما زده شدم بازم حیلی تعدد رابطه داره😐

یه مشکل دگ هم دارم باهاش توجهش بهم کمه ینی همش من شروع صحبت درباره خودمونم، تعریف میکنه اما راجع ب خودمون من شروع کننده ام

دلم میخواست تمومش میکردم اما خب از طرفیم دوس دارم ادامه بدم نمیدونم چرا ازش خوشم میاد، میگم شاید شد. منم ۳۵ سالمه

به عنوان ی پسر که رابطهای جورواجوری داشته

هر وقت پسریی نمیتونه تایید طرفشو برا موندن یا مسائل دیگه که خودتون میدونید به دست بیاره قول و قرار فیک و از روی جوزدگی میزارع که برا طرف انگیزه ایجاد کنه و متاسفانه اصلا کار درستی نیست، آبجی گلم مراقب دل پاکت باش

اکس اگه خوب بود اکس نمیشد خودت داری رد فلگاشو میگی بعد میگی بهش فکر کنی ؟؟؟؟!!!!!حالت خوبه ؟؟؟ دستی ...

من ۲ سال بیشتر با کسی در رابطه نبودم، ببین اخه همیشه زود رد کردم و میگم اینجوری باشه ک تهش تنها میمونم

به عنوان ی پسر که رابطهای جورواجوری داشته هر وقت پسریی نمیتونه تایید طرفشو برا موندن یا مسائل دیگه ک ...

ینی میگین اینکه میگه ازدواج فیکه، اخه ۴۳ سالشه و میگه زودترم ب خانواده معرفی کنم و کم مونده اسم بچه رو بذاره، اما خب اره همونطور ک قبلا یهو رفت با اینکه خودش مقصر بود من اصن اطمینان ندارم و حس خوبیم ندارم

این چه رابطه بیخودیه که ول کنش نیستی؟! چه خبره اصلا؟!آدم قحطیه دور و برت؟!حتما به روانشناس مراجعه کن

شما چرا اینقد خشم داری، من که دارم میرم اما شما هم برو برای مسایل دیگران اینقد بهم میریزی واسه خودت چی میشی

مارا بخیر تو امید نیست شر مرسان

شما چرا اینقد خشم داری، من که دارم میرم اما شما هم برو برای مسایل دیگران اینقد بهم میریزی واسه خودت ...

خشم چی؟!من ننشستم اینجا شما رو ناز کنم عزیز!

خیلی حرف داره یه دختر ۳۵ ساله همچین رابطه ای رو ۵ روز ام دقت کن ۵ روز!تحمل کنه

خشم چی؟!من ننشستم اینجا شما رو ناز کنم عزیز!خیلی حرف داره یه دختر ۳۵ ساله همچین رابطه ای رو ۵ روز ام ...

نشستی به آدما بپری؟! اینجا گفتگو میکنن، نمیدونم دقیقا از چی اینقد ناراحت شدی، دختر ۳۵ ساله چیکارا میکنه شما کمی از خودت و مسیرت بگو برای منم الگو بشه

خشم چی؟!من ننشستم اینجا شما رو ناز کنم عزیز!خیلی حرف داره یه دختر ۳۵ ساله همچین رابطه ای رو ۵ روز ام ...

ادمو ب غلط کردن میندازین ک چرا اصن اومدم از حرفای دلم گفتم، امیدوارم هیچوقت بچه نداشته باشی یا کسی ازت تاثیر نگیره وقتی اینهمه لحنت سرزنشی و تحقیره