2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم شیش ماهه الانم پریود نمیشم که دارو بخورم 

دیوونه شدم باید برم سونو 😭😭

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عزیزم این سوالتو باید از باردارا بپرسی اقدامی ها که هنوز بچه ندارن

ب نکته ی ظریفی اشاره نمودی 😁

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من یه تجربه دارم بگم 

دکترا به من گفته بودن محاله بچه داربشم بعداز ۱/۵اقدام متوجه شدم هنوز بچه دار نمیشیم 

دکتراهم نمیتونستن علت را متوجه بشن اما میگفتن محاله بچه داربشی اگرم بشی بعداز۳ماه سقط میشه 

اما خواست خدا ۶ماه بعدش حامله شدم اونم دوقلو وتا۷ماه توستم جملشون کنم 

الان دکترا تقریبا مشکلم رو عهمیدن اما اسم بچه دارشدنم را معجزه گذاشتن الانم میگن نمیتونم دوباره مادربشم اما من میگم خدا بحواد میشه

من ده ماهه. فردا باید بیاد. ان شاالله ک نیاد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
واي من الان يکسال گذشته دارم دق ميکنم ده سال ديگه ميشم 38

وقت داري منكه ٣٥ شدم

فقط نگران نباش استرس بده

مشكلت چيه

من پلي كيستيك

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
2790
2778
2791
2779
2792