2821
2789
وقت داري منكه ٣٥ شدم فقط نگران نباش استرس بده مشكلت چيه من پلي كيستيك

شما پریودتون وضعیتش چطوره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه تجربه دارم بگم  دکترا به من گفته بودن محاله بچه داربشم بعداز ۱/۵اقدام متوجه شدم هنوز بچه ...

خب مشكلت چي بود؟ دوقلو ها سقط شدن؟

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
من یه تجربه دارم بگم  دکترا به من گفته بودن محاله بچه داربشم بعداز ۱/۵اقدام متوجه شدم هنوز بچه ...

دکترن خدا نیستن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
وقت داري منكه ٣٥ شدم فقط نگران نباش استرس بده مشكلت چيه من پلي كيستيك

من سالم هستم شوهرم ضعيفه دارو هم روش اثرنميزاره تصميم داريم ماه بعدبريم طب سنتي

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
سال به سال نميشم افتضاح فقط با قرص ميشم

اها. من هرماه میشم

دوستان واقعا به این اعتقاد دارین که تا یه سال باید صبر کرد برای بارداری یا نه ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خب مشكلت چي بود؟ دوقلو ها سقط شدن؟

دوقلوها به خواست خدا سقط نشدن اما بیشتر از۷ماه نتونستم نگه شون دارم بعداز سزارین اورژانسیم ودوادرمون الحمدالله سالم اند 

اما مشکلمرا هیچکس نفهمید تا امسال بعدار عکس رنگی متوجه شدن من دوتا رحم ودوتا سرویکس کامل مجزا ازهم دارم 

علت سقط بچه ای که دکترا میگن تنگی جا هست 

اما خواست خدا من دوقلوها م ۷ماهگی دیگه جا بهشون تنگ شد وزایمان کردم 

البته هنز نمیتونن اطلاعاتی بهم بدن 

خودم زیاد دوست ندارم دیگه برای حل مشکلم دکتربرم چون سردرنمیارن هی میخوان عکسو سونو و.....انجام بدن

ببخشید .من 3 ماهی هست ک هر 14 روز یکبار پریود میشم.اوایل زیاد بود.ولی الان کمه.میشه راهنمایی کنید چی ...

منم ماهي 3بارميشدم دوماه دکتربهم قرص پروژسترن داد خوردم خوب شدم تو15سالگيم بود

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي