2777
2789
عنوان

مرگ مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم خدا به جوونیش رحم کنه و برگرده و بچه اش رو بغل بگیره.

شما هم یه زمانی بهش بد کردید و کینه به دل گرفتید ولی خب دیگه اتفاقی بوده که افتاده و شاید ماشین هم دستش بود یه جور دیگه تصادف میکرد و الان باز هم روی تخت بیمارستان بود.

ولی اگه خدا خواست و شفا پیدا کرد و یا حتی اگه رفت و برادرتون همسر دیگه ای گرفت تو رفتارتون با عروس و زندگی خصوصیش تجدید نظر کنید.

امیدوارم خدا به جوونیش رحم کنه و برگرده و بچه اش رو بغل بگیره.شما هم یه زمانی بهش بد کردید و کینه به ...

من اگ بمیره نمیتونم زندگی کنم از عذاب وجدان کارایی ک کردم همین الان ۳شبه نخوابیدم راهکاری پیشنهاد نمیتونید بدید

من اگ بمیره نمیتونم زندگی کنم از عذاب وجدان کارایی ک کردم همین الان ۳شبه نخوابیدم راهکاری پیشنهاد نم ...

خودتو ببخش تقدیرش این بوده. براش دعا کن اونم مطمئنا دل بزرگی داشته و کینه شما رو به دل نگرفته که میگی ازت پذیرایی کرده .

مامانت چه سنگدل بوده راضی بوده زن حامله پیاده بره بیاد داداشتم اگه ار اول حرف شما رو گوش میکرد ازدواج نمیکرد الان بین زن و خانوادش درگیر نبود وقتی در اوج مخالفت باز دختر عمشو انتخاب کرده باید پشت زنش میموند نه اینکه بگیر بیار خانوادگی اذیتش کنین

زن عموی منم عروسشو خیلی اذیت میکرد و یه دخترش ولی شوهرش پشتش بود تا زد و پسر عموم تصادف کرد و بعد ۲۰روز فوت کرد و جیگر زن عموم سوخت گفت کاش میزاشتم زندگی کنن

انشاالله خدا به زنداداشت و بچش نگاه کنه و زود برگرده پیش خانوادش خودش بچشو بزرم کنه