عاطفه70 مدیر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 عنوان بیمه عمر؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست سحرتون به خیر دوستانی ک بیمه عمر ثبت نام کردند اطلاعاتی دارند بدن بهم ؛این بیمه ها اطمینان هست..همسر دخترخاله ام ثبت نام میکنه؛اگر اشتباه نکنم بیمه عمر پاسادگاد بود..میخوام پیشش ثبت نام کنم ؛بیمه بریزم ماهیانه..اعتباری هست؟ دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج 1397/03/19 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 14082 خوب ببين ٣٠ سال ديگه ٣٠٠ ميليون ارزشي نداره كه، برادر من بچگي نوشت الان بهش ٣ ميليون دادن . در صورتي ... بله والا شما درست میگید. ❤
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 شما چ بیمه هایی داری عزیزم ؟ من خودم تو بيمه كار ميكردم ، الان فقط يه تامين اجتماعي از محل كارم دارم و بيمه تكميلي پارسيان كه خود شركت گروهي بيمه كرده.
عاطفه70 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 نمیدونم والا ...دلم میخواد اینده حقوق کمی هم شده داشته باشم از خودم..با توجه به اینکه الان خودم کار دائم ندارم فعلا خونه دارم دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
nahid.spr عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 878 بیکه سلامتم داره؟؟سالیانه میریزی یا،ماهیانه؟؟ شش ماهی یک بار میریزماره پوشش هاش خیلی خوب بود اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
nahid.spr عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 878 خدماتش چیه خب؟ درمانی هم داره یا ن می گم ک خاهرم کارشناسشه و وقتی برای من توضیح داد واقعن دوست داشتم الانم عزیزم اونقد اطلاعتم کامل نیست ولی گفتم برای من خوب بود شماهم بهره ببرید اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
عاطفه70 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 من خودم تو بيمه كار ميكردم ، الان فقط يه تامين اجتماعي از محل كارم دارم و بيمه تكميلي پارسيان كه خود ... یه سوالی دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
عاطفه70 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 می گم ک خاهرم کارشناسشه و وقتی برای من توضیح داد واقعن دوست داشتم الانم عزیزم اونقد اطلاعتم کامل نیس ... اگر تونستید بپرسید فردایی وقتی؛ همینجا یه توضییح مختصر و مفیدم بزارید باتشکر😊 دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
عاطفه70 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 از لحاظ تضميني كه مشكلي نداره ولي اصلا به صرفه نيست چون در اون زمان اون پول اصلا ارزش نداره فقط در ص ... با توجه به این حرف یه سوال ...مثلا اگر افراد سن بالا هم ثبت نام کنند بعد از فوتشون باز به ورثه اش بیمه عمرشون رو میدن؟ دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 با توجه به این حرف یه سوال ... مثلا اگر افراد سن بالا هم ثبت نام کنند بعد از فوتشون باز به ورثه اش ... شرايط سني داره، بالاي ٦٠ سال رو بيمه نميكنن و بالاي ٥٠ هم بايد يه سري آزمايش بده تا مطمئن شن سالمه
عاطفه70 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5554 شرايط سني داره، بالاي ٦٠ سال رو بيمه نميكنن و بالاي ٥٠ هم بايد يه سري آزمايش بده تا مطمئن شن سالمه که اینطور پس زرنگن😂 دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 که اینطور پس زرنگن😂 بله عزيزم بيمه خيلييي زرنگه. جايي نميخوابه كه آب زيرش بره و هميشه به نفع خودش كار ميكنه