2777
2789
عنوان

بیمه عمر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست

بعدا بعنوان مستمری بهت میدن

اگه هم خدایی نکرده فوت کنی به کسی که خودت انتخاب کردی میدن، از ۳۰ تومن داره به بالا هر چقد تعداد سالی که میریزی بیشتر باشه به نفعته، اگه ۶ ماهه بریزی سودش از بقیه یه ماهه بیشتره

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم چند روزه فاز بیمه عمر برداشته

منم‌نمیدونم واقعا به درد میخوره بانه

فقط خدای ناکرده زبونم لال اگه مرگ‌ زودهنگام باشه این بیمه یک دستگیره است

ولی اون حقوق و سود پایان سنواتش رو نمی دونم فایده داره یا نه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
سالی۱۲۰۰میریزیم خاهرم کارشناسشه واقعن خوب هست الان سال پنجم بیمه ای هستم

بیکه سلامتم داره؟؟سالیانه میریزی یا،ماهیانه؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اينا همه شگردهاي تبليغيه ، مثلا تصور كن الان ماهي ١٠٠ تومن بهت بدن ، ارزش داره؟  اون پولي كه ا ...

اره خودمم به این فکر کردم؛تورم و اینا بالا میره ..ولی انگار اینجوریه ک اصل پول رو ک نگه میدارن...

سود پول رو اون زمان ماهیانه میدن..

یه چیزی ک زن داداشمم گفت مثلا فرد بیمه شده دور از جونم😂فوت کنه؛به وراثش بیمه پول میده بازم نمیدونم چقدر راسته

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مثلا من تااخر ۲۰سال باید ۷۰میلیون بریزم به حساب.اخر سر حدود ۳۰۰تومن میدن بهم پس خوبه .

خوب ببين ٣٠ سال ديگه ٣٠٠ ميليون ارزشي نداره كه، برادر من بچگي نوشت الان بهش ٣ ميليون دادن . در صورتي كه مامانم ميگه اون موقع كه ما اينو نوشتيم با اين ٣ ميليون ميشد خونه خريد. حالا تصور كن اون موقع فكر ميكردن چه كار خفني ميكنن واسه بچشون. الانم همينه

يعني خود مبلغ پول رو ميدن بدون هيچ سودي در طي اين سالها؟

اون مبلغ پول رو به اضافه ۲۰ در صد سود

البته بیمه ای که همسرم‌پیگیری کرده اینطوریه

اسمش رو هم‌نپرسیدم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
سالی۱۲۰۰میریزیم خاهرم کارشناسشه واقعن خوب هست الان سال پنجم بیمه ای هستم

خدماتش چیه خب؟

درمانی هم داره یا ن

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
والا من کامل نپرسیدم...فقط داداشم و خانمشم نوشتن گفتن خوبه با اینکه کارمندن.. گفتن مثلا بهت حقوق می ...

این که خوبه منم تو فکرشم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اره خودمم به این فکر کردم؛تورم و اینا بالا میره ..ولی انگار اینجوریه ک اصل پول رو ک نگه میدارن... س ...

اره در صورتي كه دور از جون فرد بميره پول خوبي ميدن به خانواده اش ولي بخواي به صورت حقوق در آينده بهش نگاه كني اصلا ارزش نداره

يعني خود مبلغ پول رو ميدن بدون هيچ سودي در طي اين سالها؟

نه عزیزم، بیمه عمر خیلی به نفع تو و خانواده ات هست، مخصوصا بچه کم سن

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

یه سوال ماهیانه چقد میدن؟؟

اره در صورتي كه دور از جون فرد بميره پول خوبي ميدن به خانواده اش ولي بخواي به صورت حقوق در آينده بهش ...

شما چ بیمه هایی داری عزیزم ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/