2777
2789
عنوان

بیمه عمر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا ...دلم میخواد اینده حقوق کمی هم شده داشته باشم از خودم..با توجه به اینکه الان خودم کار دائم ندارم فعلا خونه دارم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بیکه سلامتم داره؟؟سالیانه میریزی یا،ماهیانه؟؟

شش ماهی یک بار میریزم

اره پوشش هاش خیلی خوب بود

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
خدماتش چیه خب؟ درمانی هم داره یا ن

می گم ک خاهرم کارشناسشه و وقتی برای من توضیح داد واقعن دوست داشتم الانم عزیزم اونقد اطلاعتم کامل نیست ولی گفتم برای من خوب بود شماهم بهره ببرید

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
من خودم تو بيمه كار ميكردم ، الان فقط يه تامين اجتماعي از محل كارم دارم و بيمه تكميلي پارسيان كه خود ...

یه سوالی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
می گم ک خاهرم کارشناسشه و وقتی برای من توضیح داد واقعن دوست داشتم الانم عزیزم اونقد اطلاعتم کامل نیس ...

اگر تونستید بپرسید فردایی وقتی؛ همینجا یه توضییح مختصر و مفیدم بزارید باتشکر😊

از لحاظ تضميني كه مشكلي نداره ولي اصلا به صرفه نيست چون در اون زمان اون پول اصلا ارزش نداره فقط در ص ...

با توجه به این حرف یه سوال ...

مثلا اگر افراد سن بالا هم ثبت نام کنند بعد از فوتشون باز به ورثه اش بیمه عمرشون رو میدن؟

با توجه به این حرف یه سوال ... مثلا اگر افراد سن بالا هم ثبت نام کنند بعد از فوتشون باز به ورثه اش ...

شرايط سني داره، بالاي ٦٠ سال رو بيمه نميكنن و بالاي ٥٠ هم بايد يه سري آزمايش بده تا مطمئن شن سالمه

شرايط سني داره، بالاي ٦٠ سال رو بيمه نميكنن و بالاي ٥٠ هم بايد يه سري آزمايش بده تا مطمئن شن سالمه

که اینطور پس زرنگن😂