2777
2789

از الان كم كم بخريد

يه سري چيزا رو هم همسرت بخره

وسايل اضافه هم نخريد عزيزم

اميدت به خدا باشه✨🤍

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

عزیزم استرس نداشته باش توکل کن بخدا

وسایل غیرضروری که زیادم هستن حذفشون کن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این اوضاع گرونی فقط واجبا رو بگیر

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
از الان كم كم بخريديه سري چيزا رو هم همسرت بخرهوسايل اضافه هم نخريد عزيزماميدت به خدا باشه✨🤍

واقعا همه چی گرونه

رسم داریم مادرم زن سیسمونی میده

من مادرم جهیزیع خیییییییلی زیادی گذاشت

همه کف کرده بودن ولی اللن میگه ندارم سیسمونی بزارم

از الان كم كم بخريديه سري چيزا رو هم همسرت بخرهوسايل اضافه هم نخريد عزيزماميدت به خدا باشه✨🤍

دقیقانمیدونم کِی وازکجارسم انداختن سیسمونی بایدپدرعروس بده باباداماده کاشته یکی دیگه خرج کنه متاسفانه نمیشه چیزی گفت

عزیزم سعی کن خورد خوردبخری وسایل اظافی هم حذف کنی امیدت بخداباشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خدابزرگه عزیزم جور میشه سعی کن فقط چیزای واجب رو بخری ولی من نمیدونم پسرا و خانواده هاشون همش میگن د ...

دقیقا

شوهر منم حرفی نزد بدبخت

بهش گفتم مامانم نداره بخره

خودتم باید کمک کنی

دقیقا شوهر منم حرفی نزد بدبخت بهش گفتم مامانم نداره بخرهخودتم باید کمک کنی

من عقدم

برای جهیزیه مادرشوهرم منو کشت از بس هر وقت میرفتم خونشون میگفت فلانی اینو برای جهازش خریده ، اونیکی اونو خریده، من خونه ی دخترامو حتی موکت و پرده هم زدم 😕💔