2777
2789
عنوان

سیسمونی بچه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 60 پست
مممنونم عزیزدلم

هیچ بچه ای بدون لباس ووسایل نمونده جوش نزن برای این چیزاخدامیرسونه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عقدم برای جهیزیه مادرشوهرم منو کشت از بس هر وقت میرفتم خونشون میگفت فلانی اینو برای جهازش خریده ، ...

چ غلطا

من هیچی نمیگه مادرشوهر

حتی چندین جا نشسته بود گفته بود که عروسم خیلی جهیزیه اورده

بخدا اصلا روم نمیشه چیزی ازش بخوام خیییلی جهیزیع گذاشت واسمولی سیسمونی نمیتونم بهش بگم

عزيزم اين فرهنگ خيلي غلطه گناه دارن خانوادت همسرت بچه خواسته خودش هم سيسموني بخره اگه پول نداره نخره خب چه اشكال داره واجب كه نيست

چ غلطا من هیچی نمیگه مادرشوهر حتی چندین جا نشسته بود گفته بود که عروسم خیلی جهیزیه اورده

خب پس نگران چی هستی؟ خداتوشکرکن هیچی نمیگن عزیزم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خودم یه 30 تومن دارم بنظرت خیلی کمه

برای زایمانت پول گذاشتی کنار؟

اگه نزاشتی اینوبزاربرای زایمانت

واقعا همه چی گرونه رسم داریم مادرم زن سیسمونی میده من مادرم جهیزیع خیییییییلی زیادی گذاشت همه کف کرد ...

اره عزيزم ميدونم. بشدت گرونه.

ميدونم رسمه ولي خب اگه شوهرت درك و جنبه داره بگو مامانم نميتونه همشو بخره. يه سري وسايل هم خودمون بخريم

بابت جهاز هم دستش درد نكنه. خير ببينه.

واسه سيسموني هم خدا ووزي رسونه. غصه نخور قشنگم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چندماهته اسی؟ بچت چیه؟

برای زایمانت پول گذاشتی کنار؟اگه نزاشتی اینوبزاربرای زایمانت

نه شوهرم خودش پرستاره منم قراره سزارین کنم حالا ماه اولم

ولی چون فشار خون دارم مطمعنم سزارینم میکنن ک اونم بیمه تکمیلی داریم و رایگانه هرچیم باشه شوهرم میده

دقیقانمیدونم کِی وازکجارسم انداختن سیسمونی بایدپدرعروس بده باباداماده کاشته یکی دیگه خرج کنه متاسفان ...

حالا اگه هزينش باشه كه هيچي. ولي وقتي نيست ادم خودش ميتونه توي رسم و رسوم دست ببره و كاري كنه كه فشار به خانواده ها نياد. حتي اگه رسم بود با پدرشوهر باشه.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠