2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 41 پست
نظرت چیه؟😂

نظرم اینه کم کم عادت میکنی. میخوای بیشتر حرف بزنه باید بیشتر سوال بپرسی خودت تا جواب بده بعد تو جواب بده تا بحث ادامه پیدا کنه

❌❌ 💩 💩 دهن اونی که به خانم متاهل درخواست میده ❌❌ متاهل و متعهد به عشق او تا به ابد ❤️💍🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما باهاش راحت نیسی.. من کم حرفم پیش بقیه.. ولی کنار کسی ک دوسش دارم پر حرف ترینم

درونگرام و یه حرفی بخوام بزنم انقد تو ذهنم بالا پایینش میکنم اخر کنسلش میکنم منصرف میشم از بیان کردنش

درونگرام و یه حرفی بخوام بزنم انقد تو ذهنم بالا پایینش میکنم اخر کنسلش میکنم منصرف میشم از بیان کردن ...

اتفاقا منم درونگرام .. بقیه میان پیشم حرف میزنن تعریف میکنن.. من با خودم میگم اینارو بگم ک چی و نمیگم.. حرفی بخام بگم انقد تو ذهنم فکر میکنم و اخرشم میگم ولش و کم حرف ترینم تو جمع همیشه

نمیدونم..پسر خوبیه فقط کم حرفیش اذیتم میکنهبنظرت ارزش اینو داره ادامه بدم رابطرو؟

اره چرا ادامع ندی اخه بخاطر کم حرف بودنش.. تو ازش سول کن تا حرف بزنه .. اینجوری اونم یواش یواش عادت کنه شاید

خستع کنندسبستگی ب زرنگی خودت دارهببین پسره از سَرِ دوست داشتن باهاته یا اینکع صرفا تنها نباشع و بگع ...

اره دوستم داره ازین لحاظ مطمعنم ولی حس میکنم خجالتیه

و اولین رابطه دوستیش با من بوده

اتفاقا منم درونگرام .. بقیه میان پیشم حرف میزنن تعریف میکنن.. من با خودم میگم اینارو بگم ک چی و نمیگ ...

دقیقا منم

و فقط با دوستمو دخترخالم بدون فکر حرف میزنم از مطالب مهم بگیر تا مسائل چرتو بیهوده

ولی با نامزدم اصلا زیاد حرف نمیزنم اصلا حرف بر گفتن ندارم یچیزم بخام بگم انقد سبک سنگین میکنم ک ۹۰ درصد حرفامو کنسل میکنم

اوایل بهم میگفت چرا ساکتی تو چرا چیزی نمیگی الان عادت کرده بخواد حرف میزنه بعد ک تموم شه میگه از تو چخبر میگم هیچی و خدافظی

خودم از کم حرف زدنم دارم اذیت میشم میگم شاید دارم اذیتش میکنم اما اصلا نمیتونم راجع ب هرچیزی حرف بزنم چرتو پرت بگم شما راجع ب چی باهاش حرف میزنین مثلا

من هرچی میخوام بگم میگم ولش کن خب ک چی

دقیقا منمو فقط با دوستمو دخترخالم بدون فکر حرف میزنم از مطالب مهم بگیر تا مسائل چرتو بیهودهولی با نا ...

دقیقااا منم مث توام...

گلم الان چون نامزدی اون راحتی ک باید باشه رو نداری ... بعد ازدواج مطمئن باش توام نث من میشی کنارش پر حررررف از چرت و پرت بگیر تا چیزای دیگ...