2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 41 پست
اره دوستم داره ازین لحاظ مطمعنم ولی حس میکنم خجالتیه و اولین رابطه دوستیش با من بوده

ولی تو اشتباه منو نکن

ازاینکه خود واقعیت باشی خجالت نکش

و باهاش حرف بزن بگو کم حرفیش ناراحتت میکنه و فک میکنی بهت علاقه نداره یا از سراجبارو این حرفا باهاته و بگو دوست نداری خودتو سانسور کنی

دقیقااا منم مث توام...گلم الان چون نامزدی اون راحتی ک باید باشه رو نداری ... بعد ازدواج مطمئن باش تو ...

اره شاید

چون من ادمیم که باید اول ببینم طرف قابلیتشو داره و اعتماد کنم تا بتونم درون واقعیم ک پرحرفو راحته رو نشون بدم اما نامزدمو هفته ای یبار میبینم و زیادم باهاش همه جوره راحت نیستم و مرز احترامم ک بینمون هست این مرز خجالتم هنوز نشکسته

حتی ناراحتم میشم ن اون میپرسه چرا ناراحتی ن من میگم ازت ناراحتم و این اخلاق جفتمون داره اذیتم میکنه الانم ازش ناراحتم ولی نمیگم چون توقع دارم خودش بفهمه و اونم نمیفهمه مثل همیشع(شاید بگی همو دوس نداریم اون ۴ سال منو میخواسته بعد ک اومدن خواستگاری منم دیدمش حرف زدم همونجا مهرش ب دلم افتاد و دوسش دارم اما نمیدونم کجای کار میلنگه☹️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شایدچون من ادمیم که باید اول ببینم طرف قابلیتشو داره و اعتماد کنم تا بتونم درون واقعیم ک پرحرفو ...

اونجاش میلنگه ک انتظار داری خودش بفهمه .. پسرا مث ما نیستن ک به همچی توجه کنن و حساسیت بخرج برن .. خیلی چیزا رو تا نگی متجه نمیشن

ببین از مرد خجالتی بدم میومد اخرش خجالتی نصیبم شد💔

بر منم خجالتیه اما با ی تفاوت

بر من بر حرفای عادی مخمو میخوره اما برای بیان احساساتش زیاد پرحرف نیست ک این بدع ادم میگه چیشده نکنه دوسم نداره

ولی تو اشتباه منو نکنازاینکه خود واقعیت باشی خجالت نکشو باهاش حرف بزن بگو کم حرفیش ناراحتت میکنه و ف ...

گفتم بهش میگه اخلاقم همینه دوست دارم ولی کم حرفم دست خودم نیست درونگراس دیگه

اونجاش میلنگه ک انتظار داری خودش بفهمه .. پسرا مث ما نیستن ک به همچی توجه کنن و حساسیت بخرج برن .. خ ...

میدونم ولی خودمم مشکل عدم بیان دارم نمیتونم بگم البته تلنبار بشه صبرم تموم شه همرو یهویی میگم😅🥲

وای این برعکسه من دوست دارم حرفای عادی بیشتر بزنه😂

میفهمم چی میگی

منم تجربشو داشتم و هر کدوم یجور ازاردهندس

درکل هیچکدومشون استاندارد نیستن خودتو اذیت نکن البته مام کامل نیستیم کلی میگم

میفهمم چی میگیمنم تجربشو داشتم و هر کدوم یجور ازاردهندس درکل هیچکدومشون استاندارد نیستن خودتو اذیت ن ...

اره واقعا موافقم

من اولش فکر میکردم شاید علاقه نداره که کوتاه جواب میده بعد گذشتن چندماه دیدم نه واقعا شخصیتش همینه

و اینکه اینجام گفتم نرماله، یکم خیالم راحت شد

اره واقعا موافقم من اولش فکر میکردم شاید علاقه نداره که کوتاه جواب میده بعد گذشتن چندماه دیدم نه واق ...

خداروشکر عزیزم

و اینکه همه چی به حرف زدن یا حرف نزدن نیست شما بیشتر نیت کارش رو در نظر بگیر عملش رو ببین